POSLE RASKIDA SU U SVE GORIM ODNOSIMA, PA GAGI STAO NA ADAMOVU STRANU! DENSER OPLEO PO MARIJANI ZONJIĆ: Ona se hvata za poslednju slamku! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić/printscreen

SVE MU JE JASNO

POSLE RASKIDA SU U SVE GORIM ODNOSIMA, PA GAGI STAO NA ADAMOVU STRANU! DENSER OPLEO PO MARIJANI ZONJIĆ: Ona se hvata za poslednju slamku! (FOTO)

Rijaliti -

Otkako su prekinuli svoju turbulentnu vezu, Marijana Zonjić i Adam Đogani nisu u najboljim odnosima. Brojne uvrde su pljuštale iz dana u dan, a sada je, po svemu sudeći, Gagi Đogani dao poslednju reč.

"Mislim da je Marijana shvatila da, kada Adam nije pored nje, da je ona ugašena. Da je nema. Oni kroz pitanja gledalaca shvataju ko je tu aktuelan. Jednostavno, posle svetga što se izdešavalo i posle šamara, shvatila je da je ugašena", govorio je Gagi tokom emisije "Zadruga - Porodice zadrugara".

Takođe, poznati denser dotakao se i tmene Mine Vrbaški, bivše Adamove devojke, sa kojom zadrugar kako vreme odmiče ostvaruje sve prisniji odnos, ponovo.

1 / 4 Foto: Printscreen, Pink

"Nama je Adam jekao da je imao neku avanturicu s Minom. Sve se to svodi na prijateljski nivo. Adamu prija Mina, više prijateljski, i ako se desi neki poljubac ne može to da se shvati da oni žele da budu zajedno... Moram da je pohvalim. Ona se u 'Zadruzi 2' predstavila mnogo drugačije nego u 'Zadruzi 1'. A njihove energije su fantastične", izjavio je otac Lune Đogani, čiju reakciju na njegov dolazak u emisiju čitava nacija željno iščekuje.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track