HAOS

MILJANA I MARIJA KULIĆ LETE IZ ZADRUGE?! Osule po produkciji: Sad su i oni našli da podj*bavaju! SPREMA SE HAOS! (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić i njena majka Marija Kulić dobile su sve moguće uslove kako bi u rijalitiju "Zadruga 2" bile sa bebom.

Pošto u zalagaonici nije dobila dovoljno novca za trudničke i dečje stvari koje je priložila, Miljana je počela da pravi haos i tražila je od produkcije da je puste da izađe napolje.

foto: Printscreen

Prilikom njihovog razgovora, obe su žestoko osule po produkciji, a onda i spomenule konkurentski rijaliti, što nije dozvoljeno.

"Ovde počela i produkcija da podj*bava! Oni imitiraju onaj drugi rijaliti", rekla je Marija.

"Mene tamo produkcija nije podj*bavala", odgovorila je Miljana.

"To si u pravu. Svi su te voleli, jedino ona smrdla što je je poslala trudnu u izolaciju da sediš šest sati. Zato ne mogu da ih smislim! I ostavi se više rijalitija, i jednog i drugog i trećeg i bilo kog! Jesi ti cirkuzant? Pa u svakom rijalitiju Miljana Kulić? Šta si ti? Dvorska luda? Kao Miki Đuričić? Pa, evo više ni Golubovićka ne ide nigde", održala je Marija ćerki kratko predavanje.

"Nema ti para da ja budem ovde. Biću biljka. Ne želim ovde više da budem. ne treba mi njihov smrdljiv novac. Ko že mi otvori kapiju da izađem. Koliko mi pulsira glava, dobiću izliv krvi u mozak", plakala je ćerka, a mama ju je savetovala kako da bude nezanimljiva.

"Želim da izađem sa svojim detetom odavde. Ti ostani, mi idemo. Razvaliću ovu smrdljivu kapiju. Hoću da izađem odavde. Oni me ovde poližavaju", bila je neutešna mlađa Kulićka.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track