MAKEDONKA U SUZAMA! SEDMOGODIŠNJU VEZU PREKINULA ZBOG STRAVIČNOG NASILJA: Zadrugarka nije smela do prodavnice bez pitanja, pa od napasnika pobegla U RIJALITI!
Foto: Youtube screenshot

NIJE ZNALA ŠTA DA RADI

MAKEDONKA U SUZAMA! SEDMOGODIŠNJU VEZU PREKINULA ZBOG STRAVIČNOG NASILJA: Zadrugarka nije smela do prodavnice bez pitanja, pa od napasnika pobegla U RIJALITI!

Rijaliti -

Pre desetak dana, dvadesetpetogodišnja Makedonka Eleonora Miljković pridružila se ekipi zadrugara i upustila se u brojne avanture velelepnog Imaginarijuma. Lepotom je očarala i gledaoce i cimere, ali iza njenog simpatičnog osmeha krije se jeziva životna priča na koju bi malo ko ostao ravnodušan.

"Raskinula sam sedmogodišnju vezu. Dečko mi je bio veoma ljubomoran i posesivan, kad jednom to pukne ne može više da se sastavi. Nisam mu davala povoda - ja kad volim jednu osobu, ja samo njega gledam, druge muškarce uopšte ne posmatram na taj način. Nije imao baš nikakav razlog za to, a stalno je imao ispade, pravio neke scene", otkrila je Eleonora u emotivnoj ispovesti neposredno pred ulazak u "Zadrugu 2".

"Ja bukvalno nisam smela do prodavnice da izađem, a da ga ne pitam. Tih neprijatnih situacija je bilo baš, baš puno, ne mogu svih ni da se setim", pričala je ona.

Inače, kako navodi, nije im uvek bilo pakleno.

"Prvih pet godina nikada nije napravio takvo nešto, a posle je postao nasilan. Imao je te neke nasilne pokrete, ali me nikada nije udario... Nakon tih pet godina prvi put je digao ruku na mene. Naravno, nisam mu ostala dužna, tukli smo se. Od tog trenutka je sve postalo katastrofa", pričala je u suzama ona.

foto: Youtube screenshot

"On mi je bio prvi momak u životu, sa njim sam bila od sedamnaeste godine. Bukvalno, sve što sam preživela u životu bilo je sa njim. Kada se vežem za neku osobu, ja idem glavom kroz zid. Kad uradi neku glupost, on se kaje, plače, izvinjava se, a ja mu uvek pređem preko svega, oprostim. Bio mi je slaba tačka, svaki put sam mislila 'biće bolje', ali nije", bila je iskrena ona, koja je odlučila da se od svega skloni tako što će promeniti sredinu u potpunosti i ući u rijaliti.

"Mislim da ću se odmoriti. Htela sam da pobegnem i od njega, iskreno. Stvarno, ovo traje dugo, psihički sam otišla, dobila tahikardiju. Kad se iznerviram za najmanju sitnicu, ne bude mi dobro, tresu mi se ruke. Počelo je sve to da se odražava na moje zdravlje. Htela sam da se sklonim i od njega i od te sredine", zaključila je ona.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Pink/Foto: Youtube screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track