MARIJANA JE BILA SA BANETOM, ADAMOM, SAVOM, ALI I JOŠ JEDNIM ZADRUGAROM: Imala je dečka, ali je Lazar SEKS majstor! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

SVE PRE RIJALITIJA

MARIJANA JE BILA SA BANETOM, ADAMOM, SAVOM, ALI I JOŠ JEDNIM ZADRUGAROM: Imala je dečka, ali je Lazar SEKS majstor! (VIDEO)

Rijaliti -

Učesnici rijalitija Lazar Jeremić i Marijana Zonjić bili u tajnoj šemi intimnog tipa, ali to kriju od svojih cimera.

Naime, Lazar i Marijana su svoju "vezu" započeli nakon što su se upoznali u jednom rijalitiju u kojem je Jeremić bio gost iako je Marijana tada imala dečka.

"Lazar je Marijanu jurio nakon izlaska iz rijalitija. Iako se ona kolebala šta da radi sa njim iako je u tom trenutku imala dečka", priča izvor i dodaje:

foto: Ana Paunković

"Videli su se nekoliko puta. Znam da mi se Marijana hvalila da je Lazar majstor u krevetu. Mozda bi ta šema potrajala da za sve nije saznao Marijanin tadašnji dečko", navodi sagovornik.

"Iako je pokušavala da spasi vezu, otkačila je Lazara ali ubrzo je ostala i bez jednog i bez drugog. Čuli su se pred ulazak u "Zadrugu 2" i dogovorili da se ne poznaju jer im to.neće odgovarati u rijalitiju, jer su pored Lazara i Bane i Savo momci sa kojima je imala nešto pa da ne predstavi sebe u lošem svetlu", završava izvor.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Telegraf, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track