ŽIZELINA MAJKA OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Ivana me tukla, a htela je i da se obesi! BABA JU JE SKIDALA S KRUŠKE!
Foto: Printscreen

ćerka je ne voli

ŽIZELINA MAJKA OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: Ivana me tukla, a htela je i da se obesi! BABA JU JE SKIDALA S KRUŠKE!

Rijaliti -

Snežana kaže da je ćerka ne voli i da je za to najviše kriva svekrva.Ipak, odlučila je da prvi put dođe u Beograd jer je Žizela plakala za njom

Snežana Živković, majka učesnice „Parova“ Ivane Živković Žizele, otvorila je dušu za Rijaliti dodatak i ispričala sve o životu svoje ćerke. Zabrinuta za naslednicu, majka Sneža tvrdi da se Žizela imala težak život i da je više puta pokušala da se ubije.

Kaže da joj je žao što Žizela više voli babu nego nju, a ne zna da je upravo ona uzrok svega lošeg što se dešava u njihov kući.

- Ona treba da zna da je dobro prolazila u kući. Baba je kriva za mnoge stvari, a ona više voli babu no što voli mene. Ne znam zašto je tako, ona sama zna. Baba nije dala da se Žizela školuje, da nije bilo mene i oca, ona ne bi završila ništa. I mnogi ljudi iz sela su joj pomogli. A babu, eto, više ceni, ne znam zašto. Nije htela ni novac da da kako bi se lečila od alergije. Zato je i ostala danas takva kakva jeste, sa alergijom. Nije htela ni da je opere ni očisti. I eno, dan-danas je živa i pravi nam probleme u kući. Takođe je i samo ka ocu okrenuta, a mene je tukla, svađala se, govorila mi ružne reči. Preterala je u nekim stvarima.

foto: Printscreen/Youtube

Pa zašto ste došli da je posetite u „Parovima“?

- Ona je sama htela, ja nisam bila za, niko od nas. Ni suprug ni sin nisu hteli da dođu. Ja sam molila. Ja sam se zaželela jednog dana, videla sam kako plače jedan dan zbog mene.

Da li su je deca maltretirala kao malu zbog govorne mane?

- Nisu iz sela. Oni je vole i poslali su joj pozdrave. Svi je gledaju i prate. Baš njen drugar je tražio adresu da joj pošalje garderobu. Predsednika Bidžu pozdravljam i socijalnu radnicu Gocu, koja prati. Nešto sam možda kriva, ne znam ni sama.

Snežo, je l‘ istina da je vaša ćerka sekla nekoliko puta vene zbog otkaza?

- Jeste, sekla je i htela je da se obesi, ali ju je baba spasla i skinula sa kruške i pozdrav za komšiku Lepu. Nije htela da mi posle toga kaže ništa, ali je trebalo da ostavi tog svog dečka Buftu i nađe novog dečka.

Zbog čega Žizela ima govornu manu?

- Od oca je nasledila. I sin je isti. Ovde kod nas u Svilajncu nismo mogli da je lečimo, već u specijalnoj školi na Umci. I tamo je završila dve godine za šnajderku i nije htela više.

foto: Dragana Udovičić

Da li ste upoznali nekog njenog momka?

- Dovodila je jednog, dva dečka kući i trebalo je da se uda. Al‘ ona nije htela. Tog Bufu nismo upoznali, samo iz njene priče. Čula sam od naroda da on nije za nju i da on neće nju. A ona samo trči tamo gde joj nije mesto. I ne verujem da je on bio s njom zbog popularnosti.

Je l‘ vas je bilo sramota kada je počela da snima video-klipove?

- Jeste, kad je počela da se skida gola. Puštani su spotovi, a ja to ne želim. Nju svi gledaju i njeni iz Svilajnca s posla. I to hoću da joj kažem. Nju prate brat, stric, prate je u Kušiljevu moja familija. To znam iako se nisam čula s njima. Čuli smo da su novinari bili kod tog Bufte kući i on i njegova majka su ih jurili. To je moj suprug čuo. Nije trebalo da mu šalje te gole snimke.

Da li ste zaista materijalno i zdravstveno ugroženi, kako priča Žizela u „Parovima“?

- Bilo je problema mnogih. Nas je mnogo pomogao Bidža. Da nije njega bilo, ne bi se školovala. I dali su joj posao, a kako će sada da se vrati na posao, to ni sama ne znam. Sin i suprug idu u nadnicu. Ja sam kod kuće, bolesna. Mnogo se mučimo u poljoprivredi, nema nikakve zarade. Sin i muž vole stoku i on sve njemu ugađa. I Žizela je bila na imanju i mnogo radila, zato me boli što je prozivaju u „Parovima“. Utovarala je seno, kopala, čistila kuće po selima za pare. Nju samo malo jezik... A ona da počisti, skuva, opere.

foto: Kurir

Kurir/JELENA STUPARUŠIĆ, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track