Najnovije vesti

NASTAO HAOS

TREBA DA GA NAZIVAM PE.EROM A NJEGOVE RODITELJE SELJACIMA DA BI ME POŠTOVAO?! LUNA U SUZAMA: Samo bol isparava iz mene... Kija je ispala Bog, a Sloba mi se ZGADIO! (VIDEO)

Rijaliti

Otkako je saznala da je Sloba Radanović pozajmljivao glas Drvetu mudrosti, Luna Đogani ne može da se smiri. Tom prilikom, pevač je bivšoj devojci pustio pesmu koju je želela da čuje, ali ona iznova oplakuje njihov odnos i tvrdi da joj se zgadio.

 

"Šta treba, da ga zovem pe*erom i da mu zovem roditelje seljacima da bi me poštovao? Koliko želim da ga izbacim iz sebe... Gadi mi se! Volela bih kada bi prestali da me pitaju za njega, kada mi ne bi puštali klipove. Kako si mogao da dođeš i da pričaš sa mnom onako hladno? Ovo što ja plačem sada je moja bol koja isparava iz mene", govorila je Luna u "Zadruzi 2" ležeći u spavaćoj sobi.

 

foto: Printscreen, Pink

Blogerka je sa Radanovićem, kako je više puta isticala, imala velike planove.

 

Međutim, oni su se, navodno, posle prve sezone rijalitija videli jednom.

"On je planirao više od mene. Što je najgore. Samo je igrao igru i ništa više. Verovala sam mu i šta, evo, kada smo izašli - ništa. Njegovi su čak navijali da budemo zajedno, jer su videli koliko ga volim. Jednom smo se videli, ali on je bio druga osoba. Videli smo se nakon finala i to je bila druga osoba i šta ja da mislim nakon toga? Onda je počeo sve ono da neće da se razvede... Ona, ona, ona, ona je Bog! Što je najgore, ja ne patim za njim, kao velika ljubav, nego zato što sam očajna", priznala je Luna.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...