Najnovije vesti

STAVIO TAČKU

MIKI ĐURIČIĆ SE PONOVO ZALJUBIO U RIJALITIJU, ALI JE IPAK REŠIO DA PRESEČE: Neću više da se BLAMIRAM! Evo šta kaže Rebeka! (VIDEO)

Rijaliti

Odnos Mikija Đuričića i Rebeke Popović iz dana u dan sve je komplikovaniji, pa je pčelar rešio da sa njom porazgovara.

Đuričić se prvo dvoumio da li Rebeki da kaže sve u lice ono što ima, ali je ipak prelomio, pa je tako Rebeka saznala da je Mikiju drago što se kroz njihovo druženje pokazala kao kvalitetna osoba.

"Ljutiti se na nekoga ko misli o tebi sve najbolje... To mi je malo, pfff... Meni to smeta. Ja sam neko ko je pri kraju karijere, ti si na početku i mislim da imaš smisla za to. Ja one koje gotivim, ja njima sve praštam. Ovo kažem da olakšam sebi, jer znam šta će se desiti ako nastavim ovako sa našim prijateljstvom, druženjem, muvanjem... Da se ja nešto tripujem, da ovo, da ono.... Ja smatram da ne grešim", govorio je Miki.

foto: Printscreen

Ovaj zadrugar je rekao da ne želi da otežava i njemu i Rebeki, kao i da njemu u rijaliti programima nije potrebna devojka da bi opstao. 

"Ti si se meni desila. Ja to nisam mogao da biram. Ti dođi kada ti je dosadno, možeš uvek da dođeš. Ja mislim da se svaki dan lepo ponašam prema tebi, uvek sam o tebi razmišljao", nastavio je Miki.

"Ja nisam nametljiva. Ja ne volim nikoga da davim. Nekada ne znam da li hoćeš da idem ili nećeš da idem i ja tako onda neću da te diram. Naći ću sebi neku novu zanimaciju", pričala je Rebeka Mikiju.

Miki je Suzani Perović objasnio kako će se od sada ponašati prema Rebeki.

"Neću više da se blamiram, te dečije igre. Otežavajuća okolnost mi ne treba da se zaljubim još više. Seti se na Farmi šta je bilo, Džidža pomazila Vanilu, ja pobegao kući. Malo sam shvatio neke stvari. Sabrao sam dva i dva", pričao je Miki Suzani.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...