LUNA ĐOGANI IZGUBILA KOMPAS: Miljana, davila bih te dok ne umreš! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Youtube

MONSTRUOZNO

LUNA ĐOGANI IZGUBILA KOMPAS: Miljana, davila bih te dok ne umreš! (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani i Miljana Kulić žestoko su se posvađale, a blogerka je zapanjila sve kad je otkrila da ima potrebu da davi cimerku do smrti!

foto: Pritnscreen Youtube

Netrpeljivost između zadrugarki traje nedeljama, a vrhunac je bio kad se Nišlijka dotakla Mirka Gavrića. Luna je skočila da ga brani, poručila Miljani da nikad neće biti s njenim drugom i brutalno je uvredila.

foto: Printscreen/Youtube

- Zaljubljena si u njega, ali on nikad ne bi bio s tobom. Kao ni Marko Miljković i Sloba Radanović, koji neće da te kresnu. Crkni! Nikad me nećeš pobediti! Ja mogu da imam koga hoću, svakog muškarca, i ponosna sam ljubavnica - počela je Luna da histeriše, a Miljana joj je odgovorila:

foto: Printscreen

- Ti živiš od stare slave. Ti si obična Kijina marioneta - rekla je Kulićeva. Luna je tada otkrila da je, za razliku od nje, ostvarena žena i udarila na Kulićkin moral.

foto: Printscreen

- Ti si psihopata, momci beže od tebe. Imaš herpes na pi*ki i afte na usnama. Psihopato debela masna. Od tebe momci beže. Ne znaš ni ko ti je napravio dete, neko te je napumpao u ve-ceu i ostavio - brutalna je bila Luna, a Kulićka je tada udarila tamo gde Lunu najviše boli - u njenu porodicu.

foto: Pritnscreen Youtube

- Koliko si ti ponizila porodicu, bila si sa oženjenim. Ali kakva majka, takva ćerka. Spavate s muškarcima koji menjaju žene. Ko zna šta je tebi Gastoz preneo, on ide od jedne do druge. Tata ti je narkoman koji je na "Farmi" sekirom razvalio vrata i napao Sašku Karan, a Andrej Atijas je ostavio trudnu ženu zbog tvoje majke - nemilosrdna je bila Kulićeva, a Luna je skočila:

foto: Damir Dervišagić

- Opet, ku*vetino, diraš porodicu. A šta je sa tvojom majkom, koja se Joci nabijala na ku*ac? Psihopato! Plašim se da me jedno veče ne zakolješ na spavanju, jer si bolesna. Ti si u stanju da nekoga ubiješ! Ti si neuračunljiva osoba - rekla je Luna, a Miljana joj je odgovorila da treba da je se plaši.

foto: Pritnscreen Youtube

Đoganijeva je tada otkrila da je Nišlijka jedina osoba koja je navodi na zločin.

foto: Pritnscreen Youtube

- Je*em li ti poreklo. Nikada nisam imala potrebu da nekoga udavim u vodi, a tebe imam! Želim da te davim! Ja sam ti pružila svu ljubav ovoga sveta, a ti si pljunula na mene. Podigla si Kiju i Slobu, koji su te pljuvali! - urlala je Luna. Miljana se tada dotakla Kockarove i rekla da joj Luna zavidi.

foto: Pritnscreen Youtube

- Dabogda ti Kija bila snajka! Opterećena si mnome, pričaš o meni ceo dan - rekla joj je blogerka.

foto: Printscreen

Pozvali smo Gagija i Anabelu, ali se nisu javljali.

foto: Dragana Udovičić

Siniša Kulić zgrožen

Zgadila mi se Luna

Otac Miljane Kulić Siniša kaže da je Luna izgubila kompas i da je monstruozno to što je rekla.

foto: Printcsreen

- Gledao sam tu svađu i zgrozio sam se. Eto koliko je Luna fina i dobra. Ponovo je pokazala pravo lice. Sramno je to što je izgovorila. Treba da se stidi. Zgrozila me je i zgadila mi se. Šta god da je radila, Miljana nikad tako nešto ne bi sebi dozvolila da izgovori. Inače, sve što je rekla za Gagija i Anabelu je tačno. Čovek ne zna gde bije. Ma, šta da kažem kad je Luna trčala za Miljanom, a sad joj tako govori. Užas - kaže Siniša.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja