završila u zatvoru

OBEZBEĐENJE JEDVA SPASILO LEPOG MIĆU DA GA NADEŽDA NE RASTRGNE: Opsovao joj oca, a ona sa KAMENJEM u džepovima JURIŠALA na njega po dvorištu! (VIDEO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić i Lepi Mića imali žestok verbalni obračun gde je i obezveđenje moralo da reaguje i zadržava ukućanku ne bi li u besu nanela fizičke povrede svom cimeru.

Svađa je zupočela u kući dok su igrali "Kviz znanja" kada je Mići zasmetalo što Biljićeva ne učestvuje, a onda mu se omakla psovka koja je kao so na ranu delovala na Nadeždu:

foto: Pritnscreen You Tube

"Nemoj da mi diraš oca. Ko si ti da pominješ mog oca? Možeš deda da mi budeš, pi.ka ti materina matora. Kome oca ti diraš?", osula je paljbu pa nastavila da viče, psuje, vređa ali i nasrće na zadrugara.

Obezbeđenje je sve vreme držalo kako bi spasilo veći okršaj, ali ona je bila nezadrživa.

foto: Pritnscreen You Tube

"Je.o te otac u du.e ku.vo raspala. Puniću te spe.mom po ušima, krmačo jedna debela", bio je oštar Mića na rečima pa je ona dodatno poludela. Marija je stala na Nadeždinu stranu, pljunula je Miću, pa su iz dvorišta nastavile da dovikuju kako će mu napraviti haos samo da izađe iz kuće.

foto: Pritnscreen You Tube

Kada je otkrila da u džepovima ima kamenje sa kojim želi da gađa Miću, obezbeđenje je shvatilo kakva opasnost vreba od strane Nadežde, pa su je sklonili na najsigurnije mesto za sve, ali i po nju. Nadežda je završila u zatvoru.

foto: Printscreen You Tube

Pogledajte u video snimku kako je ovo izgledalo.

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja