MILJANA NAKON POLJUPCA SA BOROM, OTVORILA DUŠU! I PETRUĆI ME JE POLJUBIO: Priznao mi je da POJEO GOV.O što je bio sa KRUNIĆKOM! (FOTO)
Foto: Pritnscreen You Tube

novi momenti

MILJANA NAKON POLJUPCA SA BOROM, OTVORILA DUŠU! I PETRUĆI ME JE POLJUBIO: Priznao mi je da POJEO GOV.O što je bio sa KRUNIĆKOM! (FOTO)

Rijaliti -

Miljana Kulić otkrila je ko ju je sve poljubio na večernjem okupljanju zadrugara u dnevnom boravku. Posle Santane, bio je to i Marko Petrušević, koji se pokajao što je imao odnose sa Jelenom Krunić, pa je to i priznao Miljani.

Naime, Miljana je bila prozvana zbog poljupca sa Borom Santanom, pa je kratko ljutitio odgovorila:

"Prišao mi je dok sam sedela za ruletom. Nisam uživalai nisam očekivala da će mu tako nešto pasti na pamet".

foto: Pritnscreen You Tube

Santana se pravio da je neuka stranka u postupku i pokušao da opravda svoj postupak:

"Stvarno se ne sećam. Nisam hteo ništa da joj nažao učinim. Ja sam je poljubio u nos".

foto: Pritnscreen You Tube

Kulićevu je ovo inspirisalo da otvori dušu pa je progovorila i o seksu Jelene Krunić i Marka Petrućija koji se dogodio naočigled svih u spavaćoj sobi dok su svetla bila upaljena, a zadrugari se spremali za spavanje:

"Bora je povratnik. Drag mi je, ali samo kao drug. Kad me bude poljubio ko god, opaliću mu šamar. Petrući me je poljubio. Mama to ti nisam rekla. Videla sam da je popio malo, onda je prišao iza mene, poljubio me u usta. Pitao me je sinoć zašto sam ljubomorna. Objašnjavao mi je da je kres.o Krunićevu, ali da ništa ne oseća prema njoj i da je pojeo gov.o. Mislio je da sam ljubomorna, prišao je da mi se izvini. Meni je poljubac ozbiljniji od seksa. Šamaraću ih sve, ko god da me poljubi", dodala je Kulićeva.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Pritnscreen You Tube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja