DRAMA

BILJIĆEVA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Nadežda pokušala da iseče vene! (FOTO)

Rijaliti -

Nadežda Biljić doživela je nervni slom i potpuno izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem, pa je nakon razbijanja stvari po kući pokušala čašom da iseče vene.

foto: Printscreen

Pinkova zvezda i u drugoj sezoni "Zadruge" doživela je krizu identiteta i ponovo pokušala beg, ali bezuspešno. Nakon žestoke svađe s Lepim Mićom, koga je pokušala i da gađa šoljom, Nadežda je završila u zatvoru. Kad je izašla iz njega, ona je još više pobesnela, pa je počela da vrišti i moli da je puste da izađe.

foto: Printscreen

Kako niko nije poslušao njene vapaje, Biljićeva je počela da preti da će se povrediti.

foto: Printscreen

- Iseći ću se. Samo tako će da me izvedu odavde. Oni mene namerno ovde je*u. Ja treba da sečem vene da bi me pustili kući - rekla je ona i potrčala ka kupatilu.

foto: Printscreen

Pevačica je podigla rukave, zgrabila čašu koja je stajala pored lavaboa i pokušala da je razbije kako bi isekla vene. Srećom, obezbeđenje je reagovalo i otelo joj staklo iz ruke.

foto: Printscreen

- Daj mi to ovamo! - rekla im je i dodala da želi da ode. - To je jedini način da odem, da se sečem. Pustite me da izađem. Pravim nervnog bolesnika od sebe jer neće da me puste. Želim kući - urlala je Nadežda. Branislav Radonić Brendon pokušao je da smiri Biljićevu.

foto: Printscreen

- Samopovređivanje je kažnjivo po ugovoru. Zašto bi se sekla, ti ne poštuješ sebe? Razgovaraj s psihijatrom - rekao joj je on.

foto: Printscreen

- Izaći ću, preskočiću ogradu. Kakav psihijatar, idem kod njega deset dana. Nije mi dobro. Osećam se bespomoćno, sama sam ovde. Kradu mi sve, nemam šta da jedem - rekla je ona, a potom krenula da traži oštar predmet u kupatilu kako bi se isekla.

foto: Printscreen

Kako ni u tome nije uspela, Nadežda je uz viku izašla iz kupatila i počela da lomi sve što joj se našlo pod rukom. - Ozbiljan problem ću da napravim. Sve ću da polupam - rekla je ona dok su se cimeri sklanjali i drali na nju.

foto: Pritnscreen Pink

- Beži, budaletino jedna luda. Marš napolje! - rekla je Rebeka. Nadeždu je obezbeđenje uhvatilo i na silu izvelo napolje, nakon čega je ona otišla na kapiju i nogom iz sve snage šutirala vrata u nameri da izađe iz kuće. Neko iz produkcije poručio je Biljićevoj da nema ingerencije da je pusti, a ona je počela da plače, pa su je cimeri jedva smirili.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track