TUŽNA

MORAM DA MU ZAPALIM SVEĆU I IZBACIM OVO IZ SEBE, NAPRAVILA SAM S.ANJE: Jelena Krunić se gušila u suzama kada se setila preminulog oca! (VIDEO)

Rijaliti -

Jelena Krunić je u društvu svojih cimerki Lune Đogani i Rebeke Popović grcala u suzama setivši se svog preminulog oca. Ona se poverila blogerki i novinarki koliko joj je teško poslednjih dana ali i koliko je sve ovo loše uticalo na njenu majku.

foto: Printscreen

A kako je sutra tri meseca otkako je otišao na večni počinak, Krunićevoj je jako teško pa je poželela da mu zapali sveću.

"Ne znam kako ću da preživim dan. Moram da zapalim tati sveću. Hoću da izbacim ovo iz sebe. Ja se ne kajem ni zbog čega, napravila sam s.anje. Ali znam koliko se ona nervira kući. Boli me ku.ac što se ja kidam, ona se duplo više kida. Ona je tatu sve držala tu, bila je jaka i onda odjednom predinfraktno stanje, a ja sam ovde. Ja branim njihovu vezu, sada će klipovi. Ja vadim tuđa du.eta. Sve je bilo dobro i odjednom... Ja spavala, ona me probudila", ispričala je Jelena.

foto: Printscreen

Osim toga, Jeleni je krivo što se desila situacija sa Markom Petruševićem, jer i pored svih problema koje ima usledile su i provokacije zbog vrele akcije koje je imala sa ovim zadrugarom.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track