MILI ME 4 GODINE DRŽI U ŠACI ZBOG SEKS SNIMKA I GAZI KAO TEPIH: Voljenka bila intimna sa njim iz sažaljenja, a sada je Radosavljević ucenjuje!
Foto: Printscreen/Happy

OTVORILA DUŠU

MILI ME 4 GODINE DRŽI U ŠACI ZBOG SEKS SNIMKA I GAZI KAO TEPIH: Voljenka bila intimna sa njim iz sažaljenja, a sada je Radosavljević ucenjuje!

Rijaliti -

Između Voljenke Ilić i Mlutina Radosavljevića Milija došlo je do velike svađe, gde je Mili Voljenku optužio da je promenila pol, a ona je sada otkrila pravu istinu njihovog odnosa.

Kako komentarišeš situaciju koja se sinoć dogodila između tebe i Milija?

-Sinoć sam bila na rubu nervnog sloma ali sam ipak izdržala nekim čudom jer najviše sebe krivim što sam sebi dozvolila da budem intimna sa Milijem, koji je sve to zloupotrebio i još me proglasio transvestitom, što želim ginekološkim pregledom da demantujem. Zapravo najteže, a i pritom olakšavajući trenutak je bio kada sam čula glas svoje mame koja me je uprkos svemu podržala, a pritom nije vređala Milija, jer je veliki čovek i dama što će i argumentovati dolaskom na roditeljski sastanak.

foto: Printscreen/Happy

Zbog čega Mili pokušava na sve načine da vas degradira, a poznanici ste iz spoljnog sveta, čak imate i zajedničke prijatelje?

- To se i ja svo vreme pitam i nameće se odgovor da me je i doveo da bi me gazio kao tepih znajući da se neću suprostavljati, jer me drži u šaci zbog kompromitujućeg snimka. On me nije ucenjivao za njega, jer ga on ne poseduje, već njegovi drugari koje ne poznajem. Verujem da se naši zajednički prijatelji zgrožavaju njegovim ponašanjem prema meni, jer me doživljavaju kao jednu vedru i dobronamernu osobu, a najviše me plaši da ću upravo ja morati da ga štitim od istih kad izađemo napolje.

foto: Printscreen/Happy

Izneo je mnogo detalj iz tvog života, povela se i priča oko seks snimka koji bi mogao da vas uništi.

- Kao davljenik hvatam se za slamku utehe da možda taj snimak više ne postoji, jer za 4 godine verujem da bi ga pustili u javnost ili su čekali da se ja medijski eksponiram, pa da me sada dokrajče ili će ipak sačekati ukoliko ga imaju da izađem i otkupim taj prokleti snimak. Najviše me stid što je Mili podmuklo me navukao i molio da posle 15 godina njegovog bezuspešnog udvaranja budem bar jednom sa njim, a ja sam naivno učinila. Kao što sam i sad ga častila za preporuku da uđem u rijaliti "Parove 7" i verovala sam da će mu se približiti i dočepati se snimka, a njemu dati novac koji on očekuje za čast. Milija ne mrzim ali mi je postao odvratan i gadi mi se što me je ikada dotakao.

4. Da li se stidiš svoje prošlosti i da možeš šta bi promenila?

- Naravno da se stidim čak naprotiv se ponosim svojom prošlošću jer su me voleli eminentni i kvalitetni muškarci, koji me nikada nisu povredili čak su se mnome inspirisali i posvetili mi knjigu. Što se tiče prošlosti jedino bih promenila tj. uložila deo novca koji sam donirala u humanitarne svrhe u svoje obrazovanje i ranije se udala i tako izbegla da upoznam Milija koji me je na pravdi Boga pljuje i zloupotrebljuje zbog čega sam potresena i ne mogu da dam svoj maksimum u "Parovima".

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printcreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track