NADEŽDIN OTAC PIO LEKOVE ZA SMIRENJE KADA MU JE ĆERKA DOBILA NERVNI SLOM: Pevačicina majka potresena, otkrila detalj koji niko ne zna! (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE IM LAKO

NADEŽDIN OTAC PIO LEKOVE ZA SMIRENJE KADA MU JE ĆERKA DOBILA NERVNI SLOM: Pevačicina majka potresena, otkrila detalj koji niko ne zna! (VIDEO)

Rijaliti -

Jedna od najkontraverznijih svađa u drugoj sezoni rijalitija, odigrala se između Lepog Miće i Nadežde Biljić. Biljićeva je bila isprovocirana jer joj je Mića pomenuo oca. Posle neprijatnog događaja oglasila se pevačicina majka.

Nadeždina majka se prisetila se šta se dogodilo, pa je rekla da je to za nju strašno.

"Njen tata, Radoje, posle te scene pio je lekove za smirenje pošto se on veoma teško nosi sa tom situacijom. A svo to ludilo je nastalo kada joj je Lepi Mića opsovao oca", tvrdi majka i dodaje da bi Nadeždin otac ubio Miću od batina da je bio prisutan.

foto: Printscreen

Nadežda inače pije lekove koji joj pomažu, iako ne izgleda tako.

"Ona pije lekove da ne bi pila alkohol i da bi bila mirnija. Ranije je često potezala za čašicom kako bi se umirila, ali na žalost, uvek bude još gore, pa bolje da pije lekove za smirenje", zabrinuto priča Nadeždina majka.

Veoma je zahvalna svima koji su se našli Nadeždi kada je doživela nervni slom.

"Nadežda može da se zahvali Kulićkama i Brendonu koji su se našli, ali i Mikiju, koji joj je davao prijateljske savete. Vidim da nije srećna, ali mora da ostane tamo da bi vratila dug", kaže majka Slavica i brine se kako će joj ćerka izdršati do kraja.

Kurir.rs/Alo, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track