Nije izdržala

KETI OČAJNA ŠTO TOMA NE ŽELI DA BUDE SA NJOM: Pala na njegove provokacije, POBELELA pa SKOČILA NA NJEGA da ga bije! (VIDEO)

Rijaliti -

Lagano ćaskanje u spavaćoj sobi između Katarine Ristić Keti i Tomislava Panića pretvorilo se u svađu, a onda i u fizički napad.

Naime, nju su isprovocirale njegove reči da je rijaliti igrač, pa je briznula u plač. Ali, Toma se ovde nije zaustavljao već je i dalje nastavio da opaskama. Ona je toliko postala besna da je čak i skočila sa kreveta i napala ga.

foto: Pritnscreen You tube

"Ja sam tebi rekao: "Nemoj da se igraš, da se ne bih ja igrao", meni je smešno da se svađam sa tobom! Ja sam tebi rekao: "Gde si rijaliti igraču", sprdao sam te i tebe je to uvredilo da plačeš. Tako je Kija radila i ti to radiš! Ja sa tobom ne mogu da budem, jer to ne želim!", bio je surov Toma.

foto: Pritnscreen You Tube

"Što se ja igram sa tobom? Molim te da mi se ne obraćaš! Da li ti je to jasno? Koja bre Kija? Nemoj da mi prilaziš više, ne znam ko si! Sada ću da mu polomim glavu! Pic.a jedna odvratna! Ej, pa sramota me bre, blam! Izlazi napolje! Ne obraćaj mi se više", besna je bila Keti.

Pogledajte kako je ovo izgledalo u video snimku.

Kurir.rs / Foto: Printscreen You Tube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track