EKSKLUZIVNI PAPARACO! TRUDNA MAJKA MINE VRBAŠKI! Zadrugarke nisu ni svesne šta ih čeka! KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Ona će se i poroditi dok se ne završi rijaliti! (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

uhvaćeni

EKSKLUZIVNI PAPARACO! TRUDNA MAJKA MINE VRBAŠKI! Zadrugarke nisu ni svesne šta ih čeka! KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Ona će se i poroditi dok se ne završi rijaliti! (FOTO)

Rijaliti -

Otac Aleksandre Subotić Karađorđe Subotić sumnja da je njegova novopečena devojka Ivana Vrbaški trudna, zbog čega su zakazali hitan ginekološki pregled.

foto: Luka Šarac

Naš paparaco uslikao je nekadašnjeg žestokog momka i majku Mine Vrbaški u subotu u prepodnevnim satima kako ulaze u Dom zdravlja u Kaluđerici, gde su proveravali da li će zaista postati roditelji. Oni su bili prilično uzbuđeni i nervozni, zbog čega su dvadesetak minuta stajali ispred ambulante i grlili se kako bi ubili tremu.

Dok je Ivana bila na pregledu, Karađorđe je nestrpljivo čekao ispred i sve vreme cupkao u mestu. Nakon sat vremena, Ivana je izašla srećna i odmah mu je pala u zagrljaj. Ona je odradila sve analize i sada se čekaju rezultati. Budući da je Ivana prešla četrdesetu godinu, ona bi morala ozbiljno da vodi računa o trudnoću ukoliko želi da zadrži dete.

Roditelji rijaliti učesnica uputili su se ka Karađorđevoj kući, u koju se Minina majka nedavno uselila.

foto: Luka Šarac

Ovim povodom pozvali smo Karađorđa za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

"Gde ste nas slikali? Kako vas mi nismo videli? Sigurno bih vas prepoznao. Pa imamo lepe vesti. Izgleda je Ivana trudna jer joj kasni menstruacija, pa sada čekamo vesti. Priželjkujemo bebu, to nam je najveća želja. Radujemo se novom potomstvu. Mislim da će Aleksandra i Mina biti strašno iznenađene i šokirane do bola. One i ne slute šta se dešava i siguran sam da ne bi poverovale u našu priču. Na izjavu Davidove majke Aleksandra je reagovala zainteresovano, zahtevala je da se čuje sa mnom i vidi šta se dešava. Nema predstavu da smo Ivana i ja zajedno, ma ne može ni da sanja. Mogu misliti na šta bi tek Minina faca ličila kad bi saznala. Sve i da se njih dve protive, neće me rastaviti od Ivane. Ona će se i poroditi dok se ne završi rijaliti", rekao je Subotić za Rijaliti dodatak.

foto: Luka Šarac

Kurir, Marija Dejanović / Foto: Luka Šarac

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja