Najnovije vesti

ČOLAK DOŽIVEO NERVNI SLOM: Reper IZGUBIO RAZUM kad je saznao da Zerina nije trudna
Foto: Ana Paunković

DRAMA U ZADRUZI

ČOLAK DOŽIVEO NERVNI SLOM: Reper IZGUBIO RAZUM kad je saznao da Zerina nije trudna

Rijaliti

Bane Čolak gotovo je izgubio razum kad je saznao da njegova devojka Zerina Hećo nije ostala u drugom stanju. Reper je žarko želeo da mu starleta iz Bosne podari dete i s nestrpljenjem čekao da ona uradi test. Međutim, kad su stigli rezultati da Zeina nije u blagoslovenom stanju, nastao je pakao. Bane je počeo da histeriše a brineta nije imala kud, pa je otišla do rajskog drveta i požalila se na Čolaka.

- Negativan je test. Ne razumem njega. Uneo je zabunu i meni i vama i sebi - bila je nervozna Zerina jer je i ona želela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi.

Hećo je priznala drvetu da se plaši za Banetovo psihičko zdravlje i da joj je rekao neke stvari koje joj je napolju prećutao:

- Sinoć mi je rekao da ga je strah da me ne izgubi. I da mi je prećutao nešto. To ima veze s njegovom majkom. Ne znam šta se dešava s njim. Ja nemam energije da ponovo razgovaram s njim. On ima mnogo dublji psihološki problem nego što izgleda. Ova situacija će još više da ga dotuče jer je žarko želeo da postane otac. Ja mislim da je prerano za to, ali on je zapeo - rekla je Zerina.

Sa druge strane, Bane je odbijao da razgovara sa zadrugarima.

- Osećam se loše. Nije mi ni do čega. Najviše na svetu sam želeo da postanem otac. Sad je pravi trenutak. Ne znam zašto mi bog nije ispunio tu želju - kroz suze je govorio Čolak. I Zerina je pokušala da ga smiri tako što mu je obećala da će mu podariti dete kad se završi rijaliti, ali ni to nije moglo da ga uteši.

Foto: Ana Paunković

foto: Kurir

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...