LEPI MIĆA STRAHUJE ZA ŽIVOT: Marija Kulić mi preti da će platiti narkomane da me ubiju!
Foto: Ana Paunković

Lepi Mića u strahu

LEPI MIĆA STRAHUJE ZA ŽIVOT: Marija Kulić mi preti da će platiti narkomane da me ubiju!

Rijaliti -

Lepi Mića tvrdi da mu je Marija Kulić zapretila smrću, zbog čega strahuje za svoj život.

Pevač, koji je s Nišlijkom na ratnoj nozi od samog početka rijalitija „Zadruga“, a s kojom je pre ulaska na imanje u Šimanovcima bio u dobrim odnosima, kaže da mu nije svejedno jer je Miljanina majka spreman na sve. Pa i na ono najgore. Mića je pred svim cimerima pričao zašto smatra da neće biti siguran i bezbedan kada se rijaliti završi.

foto: Printscreen

- Ovo je prevršilo svaku meru. Molim produkciju da reaguje. Marija mi je rekla da će, kada se završi rijaliti, platiti narkomane da me ubiju. Za mene je to ozbiljna pretnja smrću. Molim vas da ovo shvatite krajnje ozbiljno, jer je reč o mom životu. Neću da se igram s tom budaletinom, jer znam da je ona spremna na sve. Ne želim da razmišljam i da se okrećem kada izađem na ulicu. Ne želim da se osvrćem jer je ona dala nekome hiljadu dinara da me izlomi. Ako mi je to rekla, to će i da uradi, siguran sam. Unajmiće narkomane, a posle će da se pravi luda. Molim da vratite snimak i da se to prijavi nadležnim organima - usplahireno je rekao Lepi Mića.

foto: Damir Dervišagić

Voditeljka Dušica Jakovljević pokušala je da ga uveri da nema razloga za brigu tako što mu je rekla da je u rijalitiju bezbedan, ali on i pored toga nije mogao da se smiri.

S druge strane, Marija se samo smeškala, a na kraju je Lepom Mići poručila da je ne zanima njime da se bavi.

- Ti mene i treba da se plašiš. Ti si jedna gnjida. Budala i smrad. Nisam luda da prljam ruke na tebi. Sram te bilo, šta si mi sve izgovorio. Bolje se zapitaj kome si se sve zamerio, ja dok dođem na red, ti ćeš već biti gotov - rekla je Kulićka.

Ljiljana Stanišić / Foto: Ana Paunković

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track