BILA JE 90-IH SAN SVAKOG MUŠKARCA: Udala se sa 19 godina i pobegla iz Srbije! Vratila se, otkrila sve tajne Stanijinog ĐETIĆA, a niko ne može da je PREPOZNA (FOTO)
Foto: Printskrin Youtube

u šestoj deceniji izgleda kao da joj vreme ne može ništa

BILA JE 90-IH SAN SVAKOG MUŠKARCA: Udala se sa 19 godina i pobegla iz Srbije! Vratila se, otkrila sve tajne Stanijinog ĐETIĆA, a niko ne može da je PREPOZNA (FOTO)

Rijaliti -

Devedesetih je važila za jednu od najlepših i najatraktivnijih pevačica na estradi, ali u jednom trenutku Buba Miranović se gotogo potpuno povukla iz javnosti.

foto: Printskrin Youtube

U javnosti je poznata pod estradnim imenom Buba Miranović, a njeno pravo ime je Biljana Bosiljčić. Na početku karijere, tokom jednog od nastupa upoznaje supruga Žiku Bosiljičića i odlučuje da se sa svega 19 godina uda za njega.

foto: Dragana Udovičić

U samom zenitu slave se povukla iz javnosti i posvetila privatnom životu, pa punih deset godina nismo imali prilike da je vidimo u javnosti.

Danas je povremeno viđamo na javnim događajima, a u šestoj deceniji izgleda kao da joj vreme ne može ništa. Imidž je drastično promenila, a više fotografija i detalja iz njenog života pogledajte u nastavku.

Steven Seagal #friends #stevenseagal #bubamiranovic

Објава коју дели BUBA MIRANOVIC (@bubamiranovic.official) дана

Nakon završene niže muzičke škole upisuje uporedo sa medicinskom i srednju muzičku školu. Potom Pravni fakultet u Beogradu, koji posle nekoliko meseci napušta i počinje da snima pesme.

U jednom momentu odlučuje se za drastičnu promenu i biva prva pevačica na javnoj sceni koja je ofarbala kosu u ljubičasto i time postala prepoznatljiva na estradi.

Godine 2008. vratila se na muzičku scenu, snimila jednu pesmu i ponovo nestala.

U trenutku kada su svi pomislili da je to njen veliki povratak, nekadašnju ljubičastu kosu zamenila je crna duga kosa, a sudeći po njenoj figuri izgleda kao da nije ostarila ni dana.

kurir.rs/Foto Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track