MILI NAPAO CIMERKU IZ PAROVA: Voljenka je trandža, ali je tražila da joj napravim dete! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

TEŠKE OPTUŽBE

MILI NAPAO CIMERKU IZ PAROVA: Voljenka je trandža, ali je tražila da joj napravim dete! (FOTO)

Rijaliti -

Milutin Radosavljević Mili pošteno se izblamirao kad je optužio Voljenku Ilić da je transseksualac i da ga je molila da joj on napravi dete!

foto: Printscreen/Happy

Otkako je ušla u "Parove", zvezda devedesetih na meti je Dorćolca s kojim je ranije bila u šemi. Nakon što je to otkrio, Mili je cimerku optužio najpre da je hermafrodit i da se operisala kako bi bila žena, a sada tvrdi da je ipak transseksualac.

foto: Printscreen/Happy

- Voljenka je trandža. Znam, bio sam s njom u vezi, imali smo seks nekoliko puta - počeo je Mili dok su ga cimeri gledali šokirano.

foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Međutim, ni to nije sve! Radosavljević je potom izjavio da je, dok je opštio s Voljenkom, ona želela da joj on napravi dete.

foto: Printscreen/Happy

- Želela je da zatrudni sa mnom. Htela je moje dete. Molila me je da joj ejakuliram u usta i da proguta kako bi zatrudnela - rekao je on.

foto: Printscreen/Happy

Dok su mu se cimeri smejali i govorili da je glup jer svako zna da tako ne može da se zatrudni, posebno ukoliko je Voljenka transseksualac, ona se iznervirala i rekla da prestane da je spominje i uznemirava nju i njenu majku.

Podsetimo, Ilićeva je na početku otkrila da ne može da ima decu zbog zdravstvenih problema, pa je zato ovo još više pogađa.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs/J. S./ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track