ljuta na dečka

ČABARKAPA JE BIO OTVOREN, A TI SI PRIKRIVENI LAŽOV: Subotićeva navalila na Davida, pa objasnila od kada se DRASTIČNO PROMENIO! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević raspravljali su se u pabu, a učesnica je svom dečku rekla kako misli da je zaista zao.

"Davide, ti si prikriveno zlo! Ti si lažov! Deca ništa, porodični život ništa... Nikada! Ti ko zna šta bi uradio da mene nema ovde, i ovde i svugde. Bilo bi udri brigu na veselje. Bio si dobar godinu i po dana, sad kad si se vratio iz Amerike doživeo si prosvetljenje. Ko zna šta si ti tamo radio", bila je ljuta Aleksandra i nastavljala da prebacuje Davidu.

foto: Printscreen

"Idi ti tako sa kumovima, išao je ovaj moj sa mnom i sa još pet. Ti si prikriveno zlo. On je barem bio otvoren, ti si lažov. Ti po njemu vidiš da je on bio đubre", rekla je Aleksandra misleći na Čabarkapu i nastavila:

"Neću da se udam, nikad. Samo gubljenje vremena i posle te taj neko zaje.e. Posvetio se tako i moj Karađorđe, pa propao čovek. To da naučim iz njegovog iskustva. Ja nemam razloga da ti verujem. Tebi je normalno da žene varaju."

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track