OD KAKO JE PRIŠLA, NISU SE RAZDVOJILI: Žena Bojana Vaskovića je PRAVA LEPOTICA, a EVO šta joj JEDINO pevač zamera! (FOTO)
Foto: Pritnscreen Instagram

u srećnom braku

OD KAKO JE PRIŠLA, NISU SE RAZDVOJILI: Žena Bojana Vaskovića je PRAVA LEPOTICA, a EVO šta joj JEDINO pevač zamera! (FOTO)

Rijaliti -

Frontmen grupe "Leksington" Bojan Vasković važi za velikog šarmera, ali pevač je u srećnom braku već 3 godine. On je svoju suprugu upoznao na snimanju spota za pesmu "Prišla", a sada su nerazdvojni.

Oni se ne pojavljuju često zajedno ujavnosti, ali su skladan par koji je pregrmeo teške trenutke koji su ih, čini se, još više zbližili. Prava drama odigrala se pošto se Aleksandra porodila u šestom mesecu trudnoće, kada je na svet donela ćerku Anđelinu. Sve se na sreću završilo srećno i ćerka je u septembru proslavila treći rođendan zajedno sa ponosnim roditeljima.

Supruga Aleksandra i Bojan se retko kada svađaju, od početka uživaju u harmoničnom odnosu, a sada je pevač progovorio o tome šta je to što zamera svojoj ženi, ali s obzirom na to koliko je voli, čak ni to nije stvar koju joj uzima za zlo:

"Nema velikih svađa, ja nisam taj tip. Prepiremo se zbog kafana i noćnog provoda, ali to ne računam u svađe", izjavio je Bojan u emisiji "Premijera".

Kurir.rs / Foto: Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track