Najnovije vesti

BILA KNELETOVA MEZIMICA, ARKAN KLEČAO PRED NJOM, POKUŠALA SAMOUBISTVO... Voljenka ne prestaje da šokira: Tvrdi da je Milijev otac pokušao da je podvede OVOM ČOVEKU! Marinkoviću ispričala sve!
Foto: Happy screenshot

JEZIVO

BILA KNELETOVA MEZIMICA, ARKAN KLEČAO PRED NJOM, POKUŠALA SAMOUBISTVO... Voljenka ne prestaje da šokira: Tvrdi da je Milijev otac pokušao da je podvede OVOM ČOVEKU! Marinkoviću ispričala sve!

Rijaliti

Voljenka Ilić, bivša pevačica i danas ukućanka vile "Parova" devedesetih je bila fatalna za brojne muškarce, posebno one iz kriminalnog miljea. Jednom prilikom, njena kuma Ivana otkrila je za Kurir detalje njenog druženja sa Arkanom i Kneletom, tvrdeći da sa njima nikada nije imala ništa više od prijateljstva.

foto: Printscreen/Happy, EPA, Stefan Jokić

Voljenka je pred milionskim auditorijumom potvrdila da zaista nije bila Arkanova ljubavnica, već PR Željka i Cece Ražnatović.

"Zbog jednog članka u novinama krenule su priče da sam mu ljubavnica. Kada smo igrali on je kleknuo ispred mene i od tog trenutka kreće priča", otkrila je ona tokom boravka u rijalitiju.

foto: Dragana Udovičić, EPA

Takođe, šokirala je sve kada je priznala da je pokušala samoubistvo.

"Da. Pokušala sam samoubistvo, nisam videla svoje bolje sutra i nisam videla svrhu svog života. Htela sam da se automobilom zakucam u bankinu i prekratim muke koje imam. Moj ceo život je kao šansa, šansa i ništa", otkrila je ona.

foto: Printscreen/Happy

Inače, već danima ne jenjava netrpeljivost između bivših partnera, Voljenke i Milutina Radosavljevića Milija. Bomba devedesetih ispričala je kako se njegov otac ogrešio o nju, kada je pokušao da je podvede muškarcu iz Rusije.

"Nema više razloga da krijem, ovo je izašlo na videlo... Čuj, Rakac kaže da će da dođe večeras da me raskrinka, šta to on može da kaže", požalila se Ivanu Marinkoviću, pa nastavila: "Pozavo me u stan sa tim gospodinom, odmah sam mu rekla da nisam devojka za jednu noć, a on me je odmah upitao da li imam neku drugaricu. Ovo je klasičan dogovor između njih da Mili bude žrtveno jagnje, neću im više dozvoliti", bila je oštra ona.

Povodom "Roditeljskog sastanka" koji sledi u vili u Zemunu, odmah nakon žalbi Voljenka je otkrila cimeru kako je u telefonskom pozivu pripretila majci:

"Ne budeš li me večeras odbranila i sačuvala mi leđa, kao što si to uvek radila do sada, nemamo o čemu da razgovaramo", rekla je ona.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...