DEVOJKO, MAJKA TE PODVODI MATORCIMA ZA PARE! OVDE SI DOŠLA DA BI TI SKOČILA CENA: Rakac napao Izabelu, Mili mu čuva leđa!
Foto: Printscreen

pale teške reči

DEVOJKO, MAJKA TE PODVODI MATORCIMA ZA PARE! OVDE SI DOŠLA DA BI TI SKOČILA CENA: Rakac napao Izabelu, Mili mu čuva leđa!

Rijaliti -

Mihajlo Radosavljević Rakac i njegov sin Milutin Mili Radosavljević optužili su Slađanu Petrović da podvodi svoju ćerku Izabelu Alijoski starijim muškarcima preko sajta specijalizovanog za te namene.

Pravi haos i rasulo nastali su kada je na roditeljski sastanak u vilu "Parova" došao otac jednog od najkontroverznijih učesnika ovog rijalitija. Umesto da Rakac priča o Miliju i njegovom ponašanju, koje mnogi kritikuju u poslednje vreme, on je odmah po ulasku počeo da komentariše takmičare koji ga nerviraju. Među njima su bile Slađana i njena ćerka Izabela, optužujući ih da se bave najstarijim zanatom.

foto: Printscreen

"Ti ne možeš da pričaš o poštenju, pogotovo ne meni jer ja znam mnoge stvari. Ti, devojko, ideš sa matorcima za pare, to ti je posao. Ovde si došla da bi ti skočila cena, da se malo promovišeš, da postaneš poznata, a onda će ti 'posao' još više skočiti", rekao je Rakac.

Njegov sin brzo se nadovezao.

"To je sve tačno. Slađa prodaje Izabelu matorcima preko jednog vrlo poznatog sajta koji služi za te namene. Ona je njen makro, takoreći. Ovde glume dame i svetice, a napolju su sačuvaj bože. Bolje im je da me se klone, inače ću još svašta ispričati o njima", dodao je Mili.

foto: Pritnscreen Happy tv

Dok su njih dvojica iznosili neverovatne detalje o porodičnom biznisu majke i ćerke, njih dve su, galameći, govorile da to nije istina, kako su Rakac i Milutin sve izmislili da bi bili u centru pažnje i njima dvema naneli štetu. Izabela je gotovo ostala bez glasa jer se sve vreme nadvikivala za reč.

"Ovo je neviđeni bezobrazluk, kako vas nije sramota da toliko lažete? Šta hoćete da dobijete ovim? Ljudi sve gledaju i svesni su toga da ste vas dvojica obični prevaranti, lažovi, sram nek vas bude! Za sve što ste večeras izrekli bićete tuženi, vidimo se na sudu čim izađemo odavde", poručila je Slađana Miliju i njegovom ocu.

Atmosfera u vili postala je toliko uzavrela, preteći da pređe u nesvakidašnji incident i fizički obračun, pa je produkcija morala da pusti reklamni blok kako bi se strasti malo smirile između dve zaraćene strane.

foto: Printscreen

Zorica Radojković priznala

Bila sam sa oženjenim čovekom, njegova žena me molila da ga ostavim

Ljubavni odnos između devojaka i zrelih muškaraca nametnuo se kao tema na roditeljskom sastanku, pa je zato Zorica Radojković odlučila da ispriča da je imala takva iskustva i da se ne kaje zbog toga.

"Imao je malo više od pedeset godina. To je jedan visok, zgodan čovek, malo krupniji, prepametan. Bili smo u vezi devet meseci. Posle nekog vremena javila mi se njegova žena i tražila da ga ostavim. Koliko znam, nikada se nisu razveli. Od tog gospodina dobijala sam poklone i novac, i zaista sam bila maksimalno obezbeđena, ali vi ste u tim situacijama dužni da uvek budete tu. Posle nekog vremena to je počelo da mi smeta, pa smo raskinuli. Raskid mi je zaista teško pao", izjavila je Zorica.

foto: Printscreen

Kurir, Ivan Ercegovčević/ Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track