TURBULENTNO

ADAM ĐOGANI DOTAKAO DNO! JEDVA SE SASTAVIO: Osamio se s Aleksandrom Subotić pa PROCVETAO!? Svi u ŠOKU! (VIDEO)

Rijaliti -

Adam Đogani za sobom ima jedan veoma turbulentan i emotivan dan u "Zadruzi 2", a tek kad je uspešno obavio tajni zadatak mogao je da odahne, a Drvo mudrosti ga je za trud i nagradilo.

"Došao je trenutak da dobiješ nagradu za svoj uspešno izvršen tajni zadatak. Sada moraš izabrati jednu žensku osobu, ali to ne može biti tvoja sestra", pričalo mu je zadovoljno Drvo, koje je takođe, kako kaže, uživalo u odigranoj predstavi.

"Treba mi minut da razmislim. Nikoga ne osećam ovde 100% osim Lune", priznao je Adam, ne znajući s kim bi mogao da podeli svoj uspeh.

"Neka to bude Aleksandra, i njoj verujem", zaključio je na kraju on.

"U redu Adame, uskoro te očekuje tvoja nagrada", odgovorilo mu je Drvo mudrosti.

Tokom romantične večere koj uje Adam dobio, ovaj dvojac se smejao, razgovarao o svemu i svačemu, plesao, uživao u hrani, a za to vreme brojni cimeri su se pitali - šta će reći David na sve to!

1 / 3 Foto: Printscreen, Pink

Inače, Aleksandra takođe za sobom ima jedan buran rijaliti dan. Naime, atraktivna crnka posvađala se sa dečkom Davidom Dragojevićem, jer je on razgovarao sa Lunom Đogani o njihovoj vezi. Blogerka ga je tom prilikom savetovala, zbog čega je nastao opšti haos u Imaginarijumu. Iz tog razloga, ova Adamova odluka, da izabere Aleksandru, mnoge je iznenadila.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja