DIREKTNA NOMINACIJA ZA JEREMIĆA

SKANDALOZNI NAPAD TRESE ZADRUGU! SRAMNO VREĐANJE NA NACIONALNOJ OSNOVI! Lazar strogo kažnjen, zbog kršenja pravila NA STUBU SRAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef nagradio je zadrugare koji su učestvovali u današnjem zadatku otvaranjem restorana brze hrane, što je bio potez zbog kojeg niko nije mogao i da nasluti da će napraviti jednu od najžustrijih rasprava ikada u Imaginarijumu! Naime, Bora Santana tokom poručivanja hrane propustio je Lazara Jeremića, jer je preko reda pokušao da uzme i više nego dovoljno.

"Kako ti možeš da dođeš preko reda i da uzimaš? Dao sam vam red! Kako možeš po dva da uzmeš, za koga uzimaš dva? Daj mu odmah, da ti ne uzmem to iz ruku! Hoćeš da ti bacim sad to?" vikao je Bora.

Usledile su oštre uvrede između zadrugara, obezbeđenje ih jedva obuzdalo. Na Borin račun, Jeremić je zartim izgovorio i niz uvreda na nacionalnoj osnovi, što je strogo zabranjeno činiti u ovom rijalitiju.

"Kunem ti se krstom, platićeš mi za ovo! Mene ovde da vređaš, iseliću te iz Beograda" vikao je Bora dalje.

"Je*aću ti dan kad si došao u Beograd! Budeš li legao u krevet pored mene, zadaviću te! Je*aću ti dan kada si ušao ovde, mene ovde da neko vređa... ma uništiću ga" urlao je.

Veliki šef se nakon Lazarovih uvreda Bori obratio zadrugarima u pismu:

"Zadrugari, doneli smo odluku da zbog vređanja na nacionalnoj osnovi Lazar bude kažnjen mesečnim honorarom i direktnom nominacijom".

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja