GAGI ĐOGANI UŠAO U RIJALITI! Prvi susret dva densera nakon Bakijeve oštre kritike Luni! ŠOK!
Foto: Happy screenshot

NIJE OČEKIVAO

GAGI ĐOGANI UŠAO U RIJALITI! Prvi susret dva densera nakon Bakijeve oštre kritike Luni! ŠOK!

Rijaliti -

Andrija Đogani zanemeo je od šoka kada je posle pet meseci po prvi put ugledao strica Gagija Đoganija, kojeg je produkcija "Parova" pozvala u posetu iako nije na listi onih koje Baki očekuje. Porodični odnosi postali su veoma komplikovani nakon navodne opaske upućene Luni Đogani, koja posle "Zadruge 1" sada boravi u "Zadruzi 2". Baki B3 "prozvao" ju je zbog nedoličnog ponašanja, a njenim roditeljima to se nimalo nije dopalo.

"Nije mi ni javio da će ući u rijaliti. Baš sam se iznenadio. Nismo inadžije, vidim da mu se kum odazvao, došao kao podrška, a red je da neko od njegove porodice dođe da ga vidi i da mu vetar u leđa. Siguran sam da će se iznenaditi, jer me ne očekuje, a i nije me stavio na spisak mogućih gostiju", pričao je Gagi.

Njihov susret bio je izuzetno dirljiv.

"Otkud ti čoveče? Mi se nismo videli pet meseci i sada sam šokiran", rekao je Baki B3.

Gagi je preneo pozdrave i podršku od porodice, rekao mu je da nema razloga da brine za svoju ženu i da bi trebalo češće da se smeje.

"Mnogo puta smo se zakačili i nemoj sada da rzmišljaš o tome. Idemo dalje kao da se ništa nije desilo. Super si i vozi svoju priču, jer imaš jak motiv ulaska ovde", prokomentarisao je u jednom ptrenutku.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track