KARAĐORĐE SUBOTIĆ PROGOVORIO O DVOMESEČNOJ IDILI SA MAJKOM MINE VRBAŠKI: Posle dve ćerke želi da dobije sina!
Foto: Vladimir Šporčić

SIJA OD SREĆE

KARAĐORĐE SUBOTIĆ PROGOVORIO O DVOMESEČNOJ IDILI SA MAJKOM MINE VRBAŠKI: Posle dve ćerke želi da dobije sina!

Rijaliti -

Ivana Vrbaški i Karađorđe Subotić već dva meseca uživaju u vezi. Otac zadrugarke Aleksandre smatra da su njih dvoje idealan par, te kako bi posle dve ćerke, Aleksandre i Gorane, želeo da ovoga puta dobije sina.

"Iskreno da vam kažem, ako to sve bude kako treba, meni će biti od srca drago. Biću srećan čovek. Obaveštavaćemo vas o svemu. Za sada je tako kako jeste, pa Bože moj", kaže on.

Kako navodi, nisu želeli da čekaju, već su se odmah "bacili na posao".

"Mi smo skoro dva meseca u vezi. To jeste bilo brzo, ali mi smo procenili da smo idealan par i da jednostavno imamo dovoljno godina i ona i ja, ne treba časa da časimo, već da nema ništa lepše od dece. Deca su nešto najlepše i najveće bogatstvo. Ja se neizmerno radujem".

foto: Printscreen Paparaco Lov

Ipak, pol mu nije toliko bitan.

"Iskreno, ja volim svu decu i ne pravim izuzetke, da je živo i zdravo to je najvažnije", rekao je kroz osmeh.

Od osude okoline i svojih nasledica ne preza.

"Zašto, zbog čega? Ja živim godinama sam, Ivana je razvedena, isto živi sama. Moja deca su odrasla, šta oni imaju da pridikuju. Ja njima mogu, a ne oni meni", rekao je pa nastavio: "Mislim da će njih dve biti strašno iznenađene, doživeće šok, ali pozitivan. Ostaće bez teksta, biće haos. To će biti veliko iznenađenje za njih, ovo im nije ni na kraj pameti".

foto: Vladimir Šporčić

Zajednički život sa Ivanom uveliko je u planu.

"Mi već živimo na neki način zajedno, dakle imamo zajednički život, ali Ivana ima specifične okolnosti. Dete joj ide u školu, mora njemu da posveti pažnju, takođe ima i majku kojoj mora da posveti pažnju, tako da imamo takav život, meni odgovara, njoj isto. Kad god imamo slobodnog vremena mi smo zajedno. To je jedan normalna opuštena kombinacija, gde niko nikoga ne smara, mi sada već imamo dovoljno godina i iskustva da nam ružne stvari ne trebaju. Bilo ko da me smara, meni to ne treba, može samo ljubav", završio je on.

foto: Printscreen Paparaco Lov

Kurir.rs/Pink/Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track