Najnovije vesti

PRED ULAZAK U RIJALITI ISPLIVALA TAJNA ANE KORAĆ: Svi su se pitali u kakvom je zadrugarka odnosu sa Acom Živanovićem, a sada je OTKRIVENO!
Foto: Printscreen, Filip Plavčić

MNOGE JE ZANIMalo

PRED ULAZAK U RIJALITI ISPLIVALA TAJNA ANE KORAĆ: Svi su se pitali u kakvom je zadrugarka odnosu sa Acom Živanovićem, a sada je OTKRIVENO!

Rijaliti

Ana Korać oduševila je gledaoce koji su pratili njen boravak u prvoj sezoni rijalitija, a sada se vratila. Neposredno pred ulazak Ana je otkrila šta joj je glavni motiv ulaska i potpuno šokirala kada je otkrila koga bi volela da vidi u rijalitiju.

"Pratila sam "Zadrugu" i ne sviđa mi se ništa, potpuno su dosadni i zato i ulazim, da razbijem monotoniju. Što se tiče razloga za ulazak, to je najviše zbog mog tate. On je želeo da me vidi ponovo u Zadruzi, pre nego što je preminuo on mi je rekao da bi voleo ponovo da me gleda i to je najbitniji razlog", iskrena je bila Ana.

foto: Ana Paunković

Ona nam je otkrila da li ulazi kao slobodna ili zauzeta devojka, a onda potpuno šokirala izjavom koga bi volela da vidi u rijalitiju.

"Ulazim slobodna kao ptica na grani, ali nijedan momak mi se tamo ne dopada, niko nije moj tip", rekla je Ana i dodala:

"Taj kog bih ja volela da vidim je u zatvoru i neće ga pustiti još dugo", rekla je Ana, ali nije želela da otkrije ko je u pitanju.

foto: Printscreen/Youtube

Kako se mnogo pričalo o tome da se njoj dopada pevač Aca Živanović, za sam kraj nismo mogli a da je ne pitamo u kakvim su odnosima njih dvoje i da li bi volela da vidi njega u rijalitiju:

"Mi smo prijatelji bili i pre Zadruge, ništa se nije desilo među nama, nismo se viđali. Volela bih da on uđe, sigurno je da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide šta se dešava tu", zaključila je Ana.

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen, Filip Plavčić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...