MOJA MAJKA JE PREŽIVELA PAKAO ZBOG MENE DOK JE BILA ŽIVA: Zoričina ispovest nateraće vam SUZE na oči! Ovo su sve njene greške iz mladosti...
Foto: Printscreen/Happy

TEŠKO JOJ JE

MOJA MAJKA JE PREŽIVELA PAKAO ZBOG MENE DOK JE BILA ŽIVA: Zoričina ispovest nateraće vam SUZE na oči! Ovo su sve njene greške iz mladosti...

Rijaliti -

Zorica Radojković otkrila je detalje o svom životu, koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Radojkovićeva je bila u vezi sa šezdesetogodišnjim gospodinom, koji je pored toga što je imućan, bio i oženjen u vreme kada je ona stupila u vezu sa njim, a ona je odgovorni krivac za razvod njegovog braka.

Nakon što je čula reči hvale i podrške od strane Nevenine majke, Alje Karavel, Zorica je osetila potrebu da se obrati gostima, ali i gledaocima:

foto: Printscreen/Happy

"Pre svega hvala Alji na komentarima. Istina je da pijem više nego što bi trebalo, ne mogu da ostavim alkohol u potpunosti, ali ću pokušati da ga smanjim. Znam da ovde pravim cirkus, pravim greške, a to je verovatno i zbog toga što znam da mene napolju od mojih nema ko da osudi. Roditelje nemam koji bi došli u studio da mi upute kritiku. Potrudiću se da se promenim", rekla je ona i dodala:

"Što se tiče gospodina koji se javlja redovno kako bi me blatio, reći ću samo da sam zbog te situacije bila primorana da ispričam pravu istinu o mojoj vezi sa starijm čovekom. Meni je žao što mi moja majka tad, kada je bila živa nije zabranila da se viđam sa njim, ona je verovatno proživela pakao zbog mene. Ne stidim se zbog svojih grešaka, jer ja sve radim po osećaju. Nisam kriminalac ili lopov, samo se vodim emocijama."

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track