PRIJATELJI I PORODICA SE PLAŠE DA SE REBEKI NE VRATI BOLEST: Popovićeva je prošla kroz UŽASAN period zbog ovog zdravstvenog PROBLEMA!
Foto: Printscreen

TEŠKO JOJ JE

PRIJATELJI I PORODICA SE PLAŠE DA SE REBEKI NE VRATI BOLEST: Popovićeva je prošla kroz UŽASAN period zbog ovog zdravstvenog PROBLEMA!

Rijaliti -

Rebeka Popović priznala je da je u mladosti bolovala od anoreksije. Tom prilikom ova zadrugarka je rekla da se u mladosti izgladnjivala i da ima problem sa hormonima.

Rebeka je dodala da je imala veoma težak period adaptacije kada je ušla u "Zadrugu 2", kao i da joj često stane želudac, zbog čega ima nagone za povraćanjem čak i od čaše vode.

Aleksandra, Rebekina drugarica je potvrdila reči Popovićeve i otkrila dodatne detalje.

foto: Printscreen

"Hvala što ste otvorili ovu temu. Potvrđujem informaciju vezanu za anoreksiju. Međutim, ono što bih dodala je da se Rebeka prethodnih godina borila i sa bulimijom. U periodu puberteta je po prvi put počela sa rigoroznim režimom ishrane, koji je zahtevao veoma striktan unos kalorija. U tom periodu, njen organizam je imao značajnije veće energetske potrebe, usled čega je i došlo do ovih poremećaja u ishrani", govori Aleksandra.

Aleksandra u nastavku razgovora dodaje da je ovo veoma osetljiva tema za Rebeku koja se dugo borila sa ovim problemom.

"Iz ovih razloga, ona je često sebi uskraćivala normalne obroke, nakon čega je ubrzo imala izražen apetit i snažnu potrebu za unosom velikih količina hrane, koju je organizam odbijao da preradi, a za posledicu je imala osećaj mučnine i često povraćanje. Mi, kao njeni prijatelji i porodica, osećamo zabrinutost da se ovaj problem vrati i da na njega treba pravovremeno uticati", priča Rebekina drugarica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track