ONA JE MNOGO GORA OD MENE: Zbog Kijinih reči zanemeće i Luna i Sloba!
Foto: Printscreen/ Pink

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ONA JE MNOGO GORA OD MENE: Zbog Kijinih reči zanemeće i Luna i Sloba!

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar izjavila je da smatra da je njen bivši muž Sloba Radanović pored nje imao kompleks niže vrednosti. Kako napominje, ona je "ušla tamo gde bi on trebalo da bude alfa mužjak" pa pokazala da može da bude jača od njega "i u tom smislu". Pevačica je dalje objasnila zašto misli da mu je pored Lune Đogani u "Zadruzi 1" bilo bolje, pošto je povratio samopouzdanje.

"Meni se život skroz promenio, emotivno, poslovno, socijalno, dobila sam popularnost. Kod mog bivšeg partnera mislim da je sve to izazvalo ljubomoru nego bilo šta drugo, jer sam ja ipak ušla u njegov posao. Ušla sam negde gde je on otišao da se bori za bolji život za mene i njega, ušla sam tamo gde bi on trebalo da bude alfa mužjak, pokazala sam da mogu da budem jača od njega i u tom smislu", rekla je Kija u "Magazin Inu".

foto: Printscreen, Pink

To što je gledala tadašnjeg supruga kako je vara sa mlađom devojkom pred milionskim auditorijumom nije joj bilo tužno.

"Ne može da mi bude tužno, jer sam ja svesna sebe i smatram da sam imala u svakom smislu bolje kvalitete od te osobe. Nisam imala samo jednu stvar koju je on dobio u tom trenutku, ne govorim za seks, govorim na to da se osećao mnogo moćno pored nje, kao alfa mužjak, jer je pored mene imao kompleks niže vrednosti. Bila sam previše moćna žena za njega. Nisam se osećala tužno, tužna sam bila zbog njega u svim situacijama, ali zbog te osobe ne, bilo mi je lakše jer je ona po nekim mojim kriterijumima ona mnogo gora od mene", zaključila je gostujući u emisiji kod Sanje Marinković ona.

Blogerka sigurno neće biti srećna kada nakon izlaska iz rijalitija bude čula za ovu Kijinu izjavu, a Radanović se još uvek nije izjašnjavao.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track