ŠEŠELJ ODABRAO SARADNIKE U PAROVIMA: Mili je budući ministar trgovine, a Ljubica ministarka zdravlja!
Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Damir Dervišagić

Uručio članske karte SRS

ŠEŠELJ ODABRAO SARADNIKE U PAROVIMA: Mili je budući ministar trgovine, a Ljubica ministarka zdravlja!

Rijaliti -

Kao što je i obećao, Vojislav Šešelj uručio je članske karte Srpske radikalne stranke dvoma učesnika „Parova“ Milutinu Miliju Radosavljeviću i Đorđu Tomiću, dok su pristupnice potpisali Dina Galorini i Božidar Milovanović.

foto: Damir Dervišagić

Lider radikala smatra da će zahvaljujući ovom postupku svaki učesnik rijalitija u njegovu partiju dovesti još 500 simpatizera, pa će korist od njih biti višestruka. Oduševljeni činjenicom da laganim koracima ulaze u političke vode, takmičari su počeli da maštaju o budućim funkcijama, a Šešelj im je pomogao u preraspodeli fotelja. Prema njegovom mišljenju, Mili bi se odlično snašao kao ministar trgovine, a Ljubica Stankov u sektoru zdravlja, jer je njen otac Slobodan Stankov čuveni beogradski internista.

foto: Filip Plavčić
foto: Printscreen

- Ti bi bila bolja ministarka zdravlja nego Slavica Đukić Dejanović, u to sam uveren. Đorđe bi mogao da bude ministar zadužen za sport i omladinu. Samo za funkciju ministra je potrebno da imate fakultetske diplome, to da znate - savetovao je Šešelje svoje buduće saradnike.

foto: Kurir

(Kurir.rs/I.E. /Foto: Filip Plavčić, Printscreen, Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track