MATORA U PANICI, HOĆE STALNO DA JE IMA NA OKU: Sanja će me prevariti sa muškarcem! Dovedite je u Imaginarijum!
Foto: Filip Plavčić

ljubav na testu

MATORA U PANICI, HOĆE STALNO DA JE IMA NA OKU: Sanja će me prevariti sa muškarcem! Dovedite je u Imaginarijum!

Rijaliti -

Jovana Tomić moli producente da i njenu devojku Sanju Stanković uvedu u rijaliti jer samo tako može biti sigurna da će joj ostati verna! Jovana Tomić Matora, koja se u četvrtak priključila rijalitiju "Zadruga 2", ušla je u ovaj šou s velikim strahom.

Otkako se završila prva sezona u kojoj je ona započela vezu sa još uvek aktuelnom partnerkom Sanjom, njih dve se nisu razdvajale. Sada je došlo vreme za to i njihova ljubav je stavljena na ispit. Matora je sada u strahu da je Sanja ne prevari u spoljnom svetu, a naročito ne bi podnela da to uradi s muškarcem. Zbog toga je zamolila produkciju da i Sanju ubrzo uvedu u rijaliti, a zauzvrat im je obećala najbolji šou do sada.

"Matorina i Sanjina veza je turbulentna, pre svega zbog Jovanine ljubomore. Znale su žestoko da se posvađaju, ali se toliko vole da svaku nesuglasicu brzo reše. Međutim, Matora je sada u 'Zadrugu' ušla bez devojke i baš se plaši da se ona ne smuva s nekim dok nje ne bude bilo u spoljnom svetu. Iako se vole, ona strahuje, plaši da je ne ostavi ako se zaljubi", priča naš izvor blizak Tomićevoj.

foto: Ana Paunković

On kaže da je Jovana svesna da je Sanja pre nje volela samo muškarce, pa više strahuje da je ne prevari sa nekim dečkom.

"Sanji se nabacuju i muškarci i žene. Njoj svakog dana na društvene mreže stižu razne poruke, šalju joj eksplicitne fotografije i nude joj svašta samo da bi bila sa njima. Na neke poruke odgovori, a neke ignoriše. Matora sve to zna, ali i pored toga što je ona do sada nije prevarila, strahuje da je ne zavede neki muškarac jer njoj malo fali da ponovo bude strejt. Zato joj je važno da ona non-stop bude uz nju i da je ima na oku", priča naš sagovornik.

Matori nije bilo pravo kada smo joj rekli zbog čega je zovemo.

"Šta da kažem, nadam se da do prevare neće doći. Nas dve smo zajedno i to je jedino važno. Šta bude, biće. Među nama je sada sve super", bilo je sve što je Matora želela da kaže pred ulazak u rijaliti.

foto: Kurir

Kurir.rs/Lj. S. /Foto: Ana Paunković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track