OTKRIVAMO: Voljenka radila kao konobarica na štajgi
Foto: Dragana Udovičić

SVI ZANIMLJIVI detalji iz Voljenkinog života

OTKRIVAMO: Voljenka radila kao konobarica na štajgi

Rijaliti -

Voljenka Ilić krije da je pre nekoliko godina radila kao konobarica na staroj beogradskoj železničkoj stanici, popularnoj Štajgi, otkriva Kurir Rijaliti.

Učesnica „Parova“, koja se devedesetih družila s najvažnijim facama tog vremena, odmah po ulasku u rijaliti ispričala je sve zanimljive detalje iz svog života. Tako smo saznali da su za njom ludeli mnogi žestoki momci, da je imala moždani udar koji je jedva preživela, kao i da je nekada radila kao PR Arkanu i Ceci Ražnatović.

Voljenka je, međutim, izostavila da ispriča gde je bila i šta je radila poslednje dve-tri godine, pre nego što je ušla u „Parove“, verovatno jer iz nekog razloga nije ponosna na taj period. Naš izvor blizak Ilićevoj ispričao nam je da je ona tada radila kao konobarica u jednoj kafani u samom centru Beograda.

Imala seks s Milijem da bi ušla u „Parove“

Koliko je Voljenka bila očajna i u bezizlaznom stanju, govori i činjenica da je pristala da ima seksualni odnos s Milutinom Radosavljevićem Milijem da bi je on preporučio za učešće u „Parovima“.

- Došla sam na kasting na Milijevu preporuku. On me je vodio u kafane, naručivao šampanjac. Iz zahvalnosti sam spavala s njim. Bila sam švorc pred ulazak, a on mi je pomogao - rekla je Ilićeva.

foto: Dragana Udovičić

- Odmah da kažem da se ne radi o nekom elitnom lokalu, već o najobičnijoj rtbiiji gde svraćaju pijanci ili putnici iz nižeg društvenog sloja. Voljenka je tamo radila i za šankom i kao konobarica duže od godinu dana, koliko se sećam. Za nju je to bio posao koji nije ni slutila da će raditi, ali morala je, nije imala druge prihode. Molila je neke stare uticajne prijatelje i poznanike da joj pomognu finansijski ili da je zaposle, ali svi su je zaboravili. Za nju su „Parovi“ spas da se izvuče iz bede. Ako bude dovoljno pametna, honorar koji će zaraditi treba da uloži u neki privatni posao - rekao nam je Voljenkin prijatelj, zamolivši da mu ne pominjemo ime.

foto: Kurir

(Kurir.rs/ Foto: Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja