ZVEZDE OTKRIVAJU! Stanija i Vladimir su PUKLI, a Sara i Vojke će dati sebi DRUGU ŠANSU! Životni horoskop rijaliti IGRAČA okrio da li će biti NASTAVKA NJIHOVIH LJUBAVI!
Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

astrologija parova

ZVEZDE OTKRIVAJU! Stanija i Vladimir su PUKLI, a Sara i Vojke će dati sebi DRUGU ŠANSU! Životni horoskop rijaliti IGRAČA okrio da li će biti NASTAVKA NJIHOVIH LJUBAVI!

Rijaliti -

Prema životnom horoskopu rijaliti igrača, Velimir Remić kaže da postoji šansa da Reljićeva i Đans obnove vezu, dok Dobrojevićeva i Tomović mogu da funkcionišu samo u Zadruzi.

foto: Dragan Kadić

Poznati astrolog Velimir Remić zavirio je u natalnu kartu najzanimljivijih parova iz „Zadruge“. Autor romana „Ruka spasa“ i „Rađanje novog sveta“ predvideo je budućnost odnosa dva para koja su nedavno raskinula: Sare Reljić i Vojketa Đansa, i Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića.

Sumnjičava Sara

- Sara je rođena u znaku Riba. Položaj Sunca u Ribama odslikava ličnost koja živi u svetu imaginacije. Sara je talentovana i uspeće u poslu kojim se bavi. Međutim, ljubavne muke stvaraće joj blokade sve do proleća 2019. Reljićeva u svom natalnom horoskopu ima egzaktnu konjunkciju Sunca i Marsa u Ribama, što ukazuje da ima ogromnu sumnjičavost prema muškarcima. Aspekt ljubavnog stresa i muka neće skoro proći. On će biti delimično ublažen posle zimskih praznika, ali čim prođu snežni dani, ponovo će da se suočava sa iskušenjima u ljubavi. Vreme je da kaže šta želi, a ne da krije svoja osećanja - rekao je Remić, da bi zatim zavirio u Vojketov životni horoskop.

foto: Damir Dervišagić

- Vojke je strastveni Škorpion koji voli da ima visok stepen komoditeta u svakom ljubavnom odnosu. Ne podnosi duge veze niti pravdanje bilo kome. Veoma je dobar momak i u ljubavnoj vezi mu je izuzetno važno da ima moćan seks. Ako toga nema, on se postepeno hladi. Horoskop mu je dao beskrajnu dobrotu, harizmu, talente, ali i ljubomoru i posesivnost. Planeta ljubavi i seksa Venera smeštena mu je u znaku Škorpije i u trenutku rođenja bila je retrogradna. To znači da on u svoj život privlači žene preko kojih treba da nauči važne ljubavne lekcije. Venera je simbolika pevačice, a retrogradnost ukazuje i na mogućnost povratka nekoj staroj ljubavi. Gledajući uporedni horoskop, vidim obostranu strast. Prisutan je izuzetno jak fluid i šteta bi bilo da se do kraja godine ovo dvoje mladih ljudi ne pomire. Zvezde će im biti naklonjene za pomirenje tokom novembra i decembra pa bi trebalo da daju šansu vezi koja se iznenada prekinula. Sara mora da bude strpljiva, kao i da ne insistira na dominantnosti, a Vojke treba da načini prvi korak i pruži joj drugu šansu - kaže astrolog i ističe da Stanija i Tomović nikako ne mogu da funkcionišu zajedno.

Stanija se Bori sa sobom

- Stanija je Riba s podznakom u Blizancima i Mesecom u znaku Vodolije. Kombinacija znaka i podznaka nije baš najpovoljnija i ona je devojka koja se bori sa sobom. Odlikuju je snalažljivost, borbenost, vrckavost, ali i želja da bude slobodna. Nije pobornik tradicionalnog vezivanja za partnera. Tranzitni Mars iz znaka Vodolije doneo joj je ljubavne muke, jak nemir i usplahirenost, koja polako prolazi. Međutim, kako godina bude odmicala, nizaće se prepreke, ne samo u ljubavi. Veoma je vatrena, temperamentna i ume da se bori za čoveka do kog joj je stalo. Ali njen glavni problem je taj što pravi greške u proceni tipova s kojima ulazi u vezu. Jasno se vidi nedostatak očinske figure, praznina koju želi da ispuni preko hrabrog i sposobnog muškarca, ali taj znak Riba joj donosi lutanje i razočaranja. U skorije vreme planete joj neće biti naklonjene u polju ljubavnih veza. Sledeća godina Staniji donosi turbulencije kako u ljubavi tako i u polju prijatelja i finansija. Moguća su razočaranja i prekidi druženja sa ljudima za koje je bila ubeđena da su joj naklonjeni - rekao je astrolog i opisao Vladimira:

- Vladimir je muškarac u kom se sukobljavaju tradicionalno i moderno. On je tip koji je rođen u znaku Device i veliki je perfekcionista kad su žene u pitanju. Privlače ga one koje su negovane, urbane, moderne, otvorene i popularne u profesiji kojom se bave. U stanju je da uradi sve za ženu. Naglost je naglašena u njegovom horoskopu pa mora da nauči lekciju koja se odnosi na samokontrolu. Postoji mogućnost da će uživati u vezi sa Stanijom unutar Zadruge, ali teško da će van rijalitija ovaj spoj da opstane. Dani koji dolaze donose mu veliku eksplozivnost, sukobe, emocionalni vatromet. Tokom novembra gledaćemo scene njegovog energetskog pražnjenja u konfliktnim situacijama.

foto: Printscreen

(Kurir.rs/Marija Dejanović /Foto: Ana Paunković, Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track