KAD JE TO ODBIO NAPALI GA PIŠTOLJEM! Kadrić iz kafane pravo u zatvor: Umalo izgubio GLAVU!
Foto: Printscreen

BURNA PROŠLOST

KAD JE TO ODBIO NAPALI GA PIŠTOLJEM! Kadrić iz kafane pravo u zatvor: Umalo izgubio GLAVU!

Rijaliti -

Pokušaji Elvina Kadrića da se predstavi u najboljem svetlu, kao fin i smeran momak bez mrlje u prošlosti - propali su! Učesnik "Parova“ i nekadašnji takmičar "Zvezda Granda“ privođen je u policiju, šišao se na ćelavo i menjao žene na dnevnom nivou.

Elvin je u "Parovima“ pokušao da se predstavi kao žrtva, duhovit i dobar dečko i činio je sve da izbriše svoju ružnu prošlost, ali je Kurir Rijaliti došao do šokantnih saznanja. Naša ekipa je porazgovarala sa Kadrinim dobrim prijateljem, koji ne želi da mu se pominje ime, a koji nam je otkrio da učesnik "Parova“ zapravo ima buran život.

foto: Happy screenshot

"Elvin je vodio toliko loš život da je bio na granici da posrne. Ne znate šta smo on i ja sve prošli. Najpre je pre nekoliko godina upao u loše društvo, počeo da se druži sa opasnim momcima, želeo je da bude prihvaćen i bio je jako povodljiv. Ti drugovi su mu rekli da ako hoće da bude opasan, mora da se ošiša na ćelavo, što je on i uradio. Svi smo bili u čudu što to radi jer celo društvo je znalo da je on dobar u dubini duše", počinje njegov drug i dodaje da je u periodu kada je krenuo da nastupa po lokalnim kafićima pravio probleme.

"Ne možete da zamislite kakve je stvari radio, koliko je bio svadljiv. Mnogo je pio i jednom je malo falilo da izgubi glavu. Pretio je gostima, a jednom je napravio haos kada su u kafani bili neki kriminalci. Nije hteo da otpeva pesmu koju su mu tražili, mislio je da mu se može da ih odbije. Oni su izvadili pištolj i pretili mu, a Elvin ih je gađao flašom. Obezbeđenje je reagovalo, pozvali su i policiju i on je priveden. Sada ima dosije u policiji", kaže drug.

Kadrić je u to vreme bio i slab na žene, a kako ističe njegov prijatelj, nije birao.

"Svako veče imao je drugu devojku, nema s kojom nije bio. Zaista je šarmantan dečko i devojke su padale na njega, zaljubljivale se, a on ih je iskorišćavao i slamao im srca. Ne znam šta mu se dogodilo u međuvremenu, ali je bukvalno preko noći postao drugi čovek. Okrenuo se duhovnosti, ide redovno u džamiju, izbegava da psuje, moli se pet puta dnevno. Počeo je ozbiljno da peva, da se bavi sportom, pa ima svoj mir", završava drug.

foto: Kurir

Kurir.rs/Jelena Stuparušić /Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track