Najnovije vesti

OTVORILA DUŠU

KOSA MI JE OPADALA, IMAM PROBLEME SA ŽELUCEM I DAN DANAS: Rebeka Popović iskreno o STRAŠNOJ BOLESTI, pomoć je tražila posle 5 godina agonije! (VIDEO)

Rijaliti

Rebeka Popović ranije bolovala od anoreksije, pa je otkrila kako se izvukla iz tog perioda života.

 

"Kod mene je bila kombinacija bulimije i anoreksije. Kod mene datira to od srednje škole kada sam bila nezadovoljna sebe. Ima razloga, poput da budeš deo sredine i da budeš ono što sredina očekuje od tebe i da vrednuješ one stvari koje tvoja generacija vrednuje. Kako su godina prolazile nisam mogla da izdržim, posle nekih pet godina sam sama potražila stručnu pomoć. Porodica mi je pomogla. Moja generacija je generacija Viktorijinih anđela. Ta bolest ne bira ni doba ni građu. Uspela sam da se izvučem iz toga, ali kosa mi je opadala. Vučem od malena policistične jajnike. Mentalno ne ostavlja posledice, ali fizičke da. Na primer imam probleme sa želucem i dan-danas. Nemam tih problema već četiri godine", rekla je iskreno Rebeka, pa nastavila da priča o Mikiju Đuričiću:

 

foto: Printscreen

"On počinje da me nervira. Imam potrebu da se svađam sa njim jer ti njegovi stavovi u ovom ludom svetu ne vrede ničemu. Propagiranje njegovih stavova nema smisla. On misli da samo ludi ljudi ulaze ovde. Ne slažem se sa tim. Htela bih da se posle "Zadruge" oprobam u ozbiljnijim novinarkim vodama, socijalna pitanja", govorila je Popovićeva.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...