SUMNJAM U NJENU LJUBAV, MOŽDA DOĐE DO PREKIDA: Marinković otvoreno o vezi sa Jelenom! Sve je počelo da se MENJA!
Foto: Printscreen/Happy

ISKREN

SUMNJAM U NJENU LJUBAV, MOŽDA DOĐE DO PREKIDA: Marinković otvoreno o vezi sa Jelenom! Sve je počelo da se MENJA!

Rijaliti -

Ivan Marinković, izazvao je burne reakcije takmičara, ali i javnosti, kada je u pitanju njegov odnos sa Jelenom Ilić. Ovog puta Ivan otvoreno govori upravo o odnosu između njih, koji se u poslednje vreme drastično promenio, ali i o svom dobrom plasmanu na tabeli.

Da li zadovoljan sinoćnjim stanjem na tabeli? Gledaoci su te po ko zna koji put nagradili prvim mestom?

- Naravno da sam zadovoljan, a ujedno i ponosan na činjenicu da nedeljama unazad imam sve veću podršku naroda. Predivan je osećaj kada sa što većim procentom glasova nađeš na čelu tabele i shvatiš koliko te narod voli. Hvala svima.

foto: Happy screenshot

Da li te je iznenadilo što se Nikola Jovanović Conja našao ispred Nikole Lakića na tabeli?

- Ne bih komentarisao bilo koga, pa ni Nikolu Lakića, jer znam da on nikada neće imati više od par posto. Baš mi je drago što je Conja bio drugi i što je imao dobrih 20 posto, što nije malo, jer je svojim učešćem doprineo ovom programu i svaka čast.

Iznenađen si poslednjim događajima vezanim za tvoju devojku, tvrdiš da se njeno ponašanje naglo promenilo?

- Mnogo se brinem za Jelenino ponašanje i nije čudno što mi je ovo pitanje postavljeno, jer je izgleda to i ostalima vidljivo. Plašim se da sve to ne dovede do našeg prekida, jer počinjem da sumnjam u njenu ljubav prema meni. Uzrok svemu tome je pritisak koji ona ne može da izdrži i pada pod uticaj svega što je okružuje. To sve utiče i na mene i na moj odnos prema njoj, jer ja očekujem adekvatnu dozu ljubavi koju dajem i pružam, a to počinje da mi jako smeta i najgore je to počinjem da osećam hlađenje, a to nimalo ne bih voleo.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track