VIŠE NE MOGU DA SAKRIJU ISKRE Luna: Volim kad me Marko mazi
Foto: Printscreen

sve bliŽI

VIŠE NE MOGU DA SAKRIJU ISKRE Luna: Volim kad me Marko mazi

Rijaliti -

Marko Miljković i Luna Đogani sve su prisniji, a blogerka ne krije da joj se dopada pažnja koju dobija od svog, kako ga predstavlja, prijatelja.

Đoganijeva je više puta ponovila da prema Marku ne oseća ništa osim drugarskih emocija, što je Miljković i potvrdio, ali delima su sami sebe demantovali.

foto: Printscreen

Naime, dok se Anabelina i Gagijeva ćerka žalila cimerkama Jeleni Krunić i Zerini Hećo o potrebi za muškarcem, Marko se iznenada stvorio u njenoj blizini i pokazao joj nežnost. On je Lunu sočno poljubio, što se njoj veoma dopalo i sve vreme se smeškala. Pošto nije želeo da je pusti iz zagrljaja, dok ju je grlio, zakačio joj je bradavice. Njihove poglede i prisnost mnogi cimeri videli su kao korak ka emotivnoj vezi, iako njih dvoje poriču bilo kakve simpatije.

foto: Printscreen

Luna je u razgovoru s voditeljem Ognjenom Amidžićem ostala pri stavu da Miljković i ona ne gaje osećanja jedno prema drugom: "On je jedno veliko iznenađenje. S njegove strane nema nikakvih emocija. Nas dvoje smo bliski, nekada se zagrlimo. Marko je zatvorena osoba i ne voli da se grli i mazi, ali ja volim kad se s drugovima tako ponašam."

Inače, njih dvoje su i nedavno u krevetu bili zagrljeni, a Luna je neko vreme provela u Markovom naručju. Miljković i blogerka se u poslednjih nekoliko dana ne odvajaju jedno od drugog i vidi se da oboma prijaju zajednički trenuci.

Takođe, 35-godišnji di-džej iz Brusa i Đoganijeva družili su se i tokom prve sezone "Zadruge", ali su se jedno vreme udaljili zbog Lunine veze s tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Publika je imala prilike da prati ljubomorne ispade Pinkove zvezde zbog Luninog i Markovog simpatisanja. Netrpeljivost između pevača i Miljkovića kulminirala je nakon što je Marko imitirao Slobu, koji je potom i nasrnuo na njega. Radanović je tada više puta izjavljivao da je ljubomoran na Marka.

Luna o odnosu s Tošićem: Sviđam se Nemanji, ali neću da mu dajem nadu

Nemanja Tošić priznao je u više navrata da gotivi Lunu Đogani i fudbaler iz Borče već duže pokušava da osvoji blogerkino srce. Luna je otkrila šta misli o odnosu s njim, ali je istakla da iako nije zainteresovana za Tošića, ona voli da provodi vreme u muškom društvu. "U početku sam mislila da je to neka fora da bi napravio neku priču. Sviđam se ja njemu, vidim da je iskren u tome. Nikada nisam gladna pored njega. Mnogo ga volim i poštujem ga. Svesna sam da mu se sviđam i malo mi je to teret jer ne želim da mu dajem lažnu nadu."

Kurir.rs/ Marija Trajković/ Foto: Printskrin

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track