TRESLA SE ZADRUGA

STOKO NEZAHVALNA! U ŽARU RASPRAVE REKLE JEDNA DRUGOJ SVE: Aleksandra i Dorotea besnele jedna na drugu, niko nije mogao da ih SMIRI! (VIDEO)

Rijaliti -

Dorotea Jovanović nakon današnje kupovine tražila je od Aleksandre Subotić hranu i pokrenula nikad goru raspravu usred Bele kuće u "Zadruzi 2". Protekle nedelje, ove zadrugarke udružile su snage i otišle u nabavku zajednosa Davidom Dragojevićem i Nemanjom Tošićem, međutim ove nedelje izgleda nisu delili na ravne časti. Aleksandra nije mogla da sakrije nezadovoljstvo.

"Ja sam ti rekla da uzmeš kad hoćeš, nemoj sada da se igraš sa mnom tako. Sram da te bude, sve si nam pojela. Nas troje smo dali osam hiljada, a ti samo tri! Sram te bilo, pojela si sav musli", vrištala je Aleksandra.

"Ja tebi uvek dajem sve i šampone ti dajem, ti mi sada prebacuješ. Misliš da ti ne bi dali? Ne moraš da moljakaš, ja tražim i dajem. Mi smo ljudi koji ovde živimo. Pristala si da uzmemo hranu zajedno, sram te bilo. Odvratna si, nezahvalna stoko", odbrusila joj je Aleksandra.

Dorotea joj nije ostala dužna.

"Ti više izgledaš kao stoka! Ma hvala lepo, ma ajde beži... Nisam patetična toliko kao ti", odgovorila joj je.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track