Najnovije vesti

PENZIONERKA ANA S KONJARNIKA NUDI BRAK ĐURIČIĆU: Miki, uzmi me! Imam penziju, stan, auto... a OVO ne volim da radim ni na ulici
Foto: Printscreen Yotubue

ZALJUBILA SE

PENZIONERKA ANA S KONJARNIKA NUDI BRAK ĐURIČIĆU: Miki, uzmi me! Imam penziju, stan, auto... a OVO ne volim da radim ni na ulici

Rijaliti

- Sviđa mi se Miki i hoću da mu pružim ljubav, poštovanje i razumevanje. Ako to odbije, onda je glup“, kaže ona

Da je ljubav slepa i da ne zna za godine, dobro zna penzionerka Ana Kostić, kojoj zadrugar Miki Đuričić već danima ne da mira i zadaje joj muke. Zbog pčelara iz Kupinova, Ana sa Konjarnika napisala je ljubavno pismo za Mikija, ali i fotografije iz mlađih dana koje želi da pokaže Đuričiću.

Otvoreno nam je priznala da je zaljubljena u Mikija još od prve "Zadruge", ali da je ubeđena da Đuričić neće odoleti njenom šarmu kada je bude upoznao.

- Malo sam starija od Mikija, ali šta ima veze? Pa neće me kuvati u supi, zar ne? Živim sama u svom stanu na Konjarniku, u velikom dvosobnom dupleksu, a tu može i Miki da dolazi. Ali prvo će morati da zasluži i na početku ćemo biti prijatelji. U penziji sam, muž mi je umro mlad, a čitav svoj radni vek sam radila kao službenica. Ma sve imam i sve sam sama postigla. Penziju, stan i auto. Decu nemam, ali imam kucu Beti, koja mi je kao ćerka - ukratko se predstavila Ana, pa je potom prešla na stvar.

- Znate šta? Miki mi se mnogo dopao jer je inteligentan, načitan, veoma je drčan, ali to valjda tako mora u rijalitiju. Koliko je lep i kako mu stoji ona njegova brada, to nije pitanje. Ima i veliki stomak, ali ja ću to da sredim. Znam i da voli da se kocka, ali i to ću da rešim. A znate li zašto? Jer sam Lavica i uvek sam u pravu - priča kroz smeh Ana.

foto: Damir Dervišagić

- Ali ima nešto i što mi se ne dopada. Videla sam da trese nos na pod sobe u kojoj spava i to mi je strašno. Kakav je to način? Ja to ne radim ni na ulici. To se radi u kupatilu, kada te niko ne vidi - kaže Ana i konsultuje se sa nama koju fotografiju bi bilo najbolje da objavimo.

- Volela bih da objavite ovu na kojoj se vidi kako držim moju Beti. Ma čim Miki bude video moje slike, zvaće me da dođem u "Zadrugu", a ja ću da uđem sa kučetom. Tamo ćemo se družiti, bolje ćemo se upoznati i videćemo kako je kada smo zajedno. Volela bih kada bismo se lepo složili, pa da živimo zajedno, ali on će morati da dođe u Beograd, a u selo neka ide kada bude morao. Sviđa mi se kod njega i to što dobro kuva, a ja to ne volim. Čistim, spremam, sve radim, ali da kuvam - ne volim. Sve ostalo mogu, zato što sam uporna. Ne kažem da sam najpametnija, ali uporna jesam i znam da ću ga dovesti u red - kaže nam Ana i dodaje da nije bila ljubomorna ni kada se Miki zaljubio u Rebeku, ali ni kada je bio sa Nadeždom.

- Nadeždu je mnogo zezao, moglo mu se jer je ona mlada. Ma kakva Rebeka, nju je otkačio. Ne može ona protiv mene, ja sam dvaput starija. Jesu te devojke mlade i lepe, ali vidite, i ja imam lepo lice. Ne pijem, ne pušim i nemam bore. I gde su mu te devojke o kojima priča? Što se nije do sada oženio? - priča Ana, uverena da će joj Miki odgovoriti na udvaranje.

- Ma što ne bi hteo?! Pa dobiće sve, ali je najvažnije da će dobiti ženu koja ga voli i poštuje. To nema nigde, to mora da se zasluži, a on će odmah da dobije. Kada uđem, Željko Mitrović treba da me stavi u sobu do Mikija, pa ću da mu lupam u zid. Napraviću veći šou od svih. Ako Miki pobegne od mene, ja ću za njim. Kada bude video moje slike, zvaće me u "Zadrugu" i ima da pravimo cirkus. Ako kaže da ima devojku, nema veze, ja ću da je oteram. To sam naumila i tako mora da bude. Prijatelji mi kažu: "Idi, ti ćeš da ga središ, i nas si sve dovela u red". Biću uporna, ja ću da ga proganjam - priča Ana i otkriva kako zamišlja prvi susret sa Mikijem.

- Prvo bih mu se predstavila, pa bih mu rekla da ga dugo volim. Rekla bih mu i da živim sama, da decu nemam, ali da imam sve osnovne uslove… Stalno ga gledam i stalo razmišljam o njemu. Ne plašim se odbijanja jer sam uporna. Ako me pitate da li želim da budem intimna sa njim, pa naravno, za šta će mi drugo. Samo da se malo bolje upoznamo - kaže kroz smeh Ana.

foto: Printscreen, Pink

Kurir.rs/Alo/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...