DEVEDESETIH JE VAŽILA ZA FATALNU ŽENU, A SAD JE NEVIDLJIVA! Ugojila se, propao joj biznis... Voljenka od nemoći POSRNULA!
Foto: Printscreen/Happy

ISKRENA ISPOVEST

DEVEDESETIH JE VAŽILA ZA FATALNU ŽENU, A SAD JE NEVIDLJIVA! Ugojila se, propao joj biznis... Voljenka od nemoći POSRNULA!

Rijaliti -

Voljenka Ilić otkako je ušla u vilu "Parova" vodi ratove, posebno sa Milutinom Radosavljevićem Milijem. Proslavljena pevačica a danas rijaliti zvezda se zbog silnog stresa ugojila, a 17 godina starija majka odmah joj je skrenula pažnju na to. Takođe, savetovala ju je da prekine svaki kontakt sa Milijem.

"Moja mama je moj idol jer je samo 17 godina starija od mene, a važi za jednu od najatraktivnijih dama u Beogradu. Ja se tokom celog života trudim da ispunim njene visoke kriterijume, pa mi se tako u životu dešavalo da iz nemoći posrnem i napravim greške baš kao što je Mili. Zbog stresa sam se ugojila, jer emotivne rupe popunjavam hranom. Počela sam da držim dijetu i istrajna sam u tome", tvrdi Voljenka.

foto: Happy screenshot

Između nje i Milija uočljiva je tenzija.

"Mislila sam da će netrpeljivost spasti nakon mog poligrafa, međutim suprotno je. Nije bilo potrebe da budem sa Milijem da bih ušla u 'Parove' jer me on nije uslovljavao, ali je tačno da sam mu bila zahvalna i spremna da ga 'častim', ali posle provedene noći po beogradskim spavovima, Mili se tiliko napio da je samo zahrkao, a ja sam se samo kupala u džakuziju", otkriva ona.

Cimeri iz vile tvrde da par zapravo igra rijaliti igru, zbog koje su oboje često u centru pažnje. Ipak, Voljenka ističe da nije baš tako.

"Na neki način jeste igra, ali Milijeva sa mnom, jer je on pri ulasku prvo veče objavio da je proveo noć sa mnom uoči rijalitija, gde sam ja šokirana u trenutku to potvrdila misleći da pravi našu priču jer je iskusan rijaliti igrač. U 'Parove' sam ušla isključivo zbog nove životne avanture, reklamiranja svojih kreacija koje nosim jer sam pre dve godine nažalost morala da zatvorim butik koji sam uspešno držala trinaest godina sa sestrom Tinom".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track