BEZ DLAKE NA JEZIKU

DAVID KAD POLUDI URADIĆE ISTO ŠTO I SLOBA RADANOVIĆ! Pčelaru iz Kupinova sve jasno: Njemu se sve one sviđaju i raskinuće sa Aleksandrom! (VIDEO)

Rijaliti -

Miki Đuričić pozvan je u Rajski vrt odmah za Davidom Dragojevićem, a tamo je bez dlake na jeziku progovorio o turbulentnoj vezi zadrugara sa Aleksandrom Subotić, te istakao da postoji mogućnost da njih dvoje na kraju i raskinu u rijalitiju.

"On se dobro drži, ali tu nešto ne štima. On kad pukne biće kao i onaj u prethodnoj sezoni, lomiće ruke (aludirajući na Slobodana Radanovića). Mislim da mu se sviđaju mnoge, ali da neće pokleknuti. Postoji mogućnost da raskinu, jer ova vrši pritisak", siguran je Miki.

S druge strane, pošto je već nekoliko puta pokušao da osvoji Rebeku Popović, progovorio je i o sopstvenoj emotivnoj situaciji, gde takođe ne cvetaju ruže.

"Shvatio sam da je devojka u koju sam se zaljubio totalno druga devojka. Sa njom ne može da se bude ni prijatelj, uvek ima kontraargument. Jedno priča, drugo misli, treće radi. Ona za svako svoje s*anje ima oprvdanje. Okej, izabrala je drugo društvo, bolje joj je. Znate onu našu: 'Ko drugome jamu kopa, sam u nju upada'. Ostalo mi je razočaranje kada sam shvatio da ništa nema od našeg odnosa, ja sam prišao njoj prijateljski, ali to kod nje ne može. Našla je nove prijatelje... Ona sažvaće prijatelje i ispljune ih", oštar je bio pčelar iz Kupinova.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track