VLADIMIR PRIZNAO SVE! Ovo je pravi razlog raskida, sve drugo je LAŽ!
Foto: Happy screenshot

NAPRAVIO LOM

VLADIMIR PRIZNAO SVE! Ovo je pravi razlog raskida, sve drugo je LAŽ!

Rijaliti -

Vladimir Savić Meda progovorio je o petogodišnjoj vanbračnoj zajednici sa Milkom i napravio lom u vili "Parova". Conja, Milkin sadašnji muž, pratio ga je pomno od reči do reči, dok je "Parograf" čitavo njegovo izlaganje prepoznavalo kao istinu.

Da li je istina da si bio sa Milkom, sa kojom je sada Conja oženjen?

"Ne. Sa njom sam živeo u vanbračnoj zajednici koja je trajala 5 godina. Milku sam upoznao u Staroj Pazovi u klubu, čuli smo se, otišli na kafu. Prvih 3 godine je bilo lepo a kasnije jako loše. Posle mesec dana veze smo počeli da živimo zajedno. Kada smo počeli vezu, njen otac nije pričao sa njom zbog nekog dečka, izbacivao je par puta iz kuće, mojoj mami nije bilo drago što sam sa Milkom u vezi jer je starija 12 godina. Raskinuli smo jer je otišla u Nemačku da radi tri meseca i nije se vratila. Zahladneli su odnosi i raskinuli smo", rekao je on.

Conja je, pak, javno izrazio sumnju u to što je Meda izgovorio.

"Ja znam da Meda ništa nije hteo da radi, nije hteo da pomaže oko kuće. Starac mi je pričao da nije hteo da kopa kanale, uvek je išao na neki fudbal i kao nije imao vremena. Njih dvojica nisu imali dobard odnos, tako mi je Milka rekla", izjavio je on, te posumnjao i u istinitost "Parografa".

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja