SENZACIJA PORODICE VRBAŠKI! MINA IMA SIMPTOME TRUDNOĆE U RIJALITIJU, A IVANA IZNELA SVE KARTE NA STO: Pa šta i ako sam trudna? Mene je moja majka dobila sa 40!
Foto: Printscreen

kakva majka, takva ćerka

SENZACIJA PORODICE VRBAŠKI! MINA IMA SIMPTOME TRUDNOĆE U RIJALITIJU, A IVANA IZNELA SVE KARTE NA STO: Pa šta i ako sam trudna? Mene je moja majka dobila sa 40!

Rijaliti -

Majka učesnice rijalitija "Zadruga 2" Mine, Ivana Vrbaški u emotivnoj je vezi sa ocem druge učesnice, Aleksandre, Karađorđem Subotić. Prema pisanju medija, ona je trudna, a evo šta je ona rekla povodom ovoga.

"Ja još ne znam na čemu smo. Uopšte nisam posle onoga trčala kod lekara i nemam nameru da trčim kod lekara. Nije mi prvi put. Ako se ispostavi da jesam, super, ako nisam, radićemo na tome da bude. Zašto da ne?! Imam i poruke podrške, ali i onih koji me pitaju "kako me nije sramota?". Pa čega da me bude sramota? Nisam ukrala ničijeg muža, nisam napravila incest. Živim svoj život. Šta, to što imamo 40-50 godina, to znači da trebamo da umremo. Ja tek živim. I ja sam treće dete i mene je majka dobila u 40 godina. I ja nemam oca, kao i moja braća, to su mi najrođenija braća i nijedan od njih nije rekao "ti nisi moja sestra". Daj Bože i trojke da dobijem", rekla je Ivana Vrbaški za Pink.

foto: Printscreen Paparaco Lov

Inače, njih dvoje su se upoznali zahvaljujući svojim ćerkama koje se trenutno takmiče u Imaginarijumu, i koje se inače ne podnose. Tačnije, Mina je i prihvatila situaciju i čak se i raduje novonastaloj ljubavi svoje majke, ali je Aleksandra izričita i nikako Minu ne prihvata kao svoju "sestru".

Ono što je takođe zanimljivo, to je da Mina Vrbaški ima simptome slične drugom stanju, povraća, a jednom je i kolabirala i Zadruzi, pa ostaliučesnici sumnjaju da je ostala trudna, i to sa svojim bivšim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom koji je na jedan dan ušao u "Zadrugu 2" i tom prilikom su imali seksualne odnose na različitim mestima u kući.

foto: Pritnscreen You Tube

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track