OPASNA PO OKOLINU! NADEŽDA NA SPECIJALNOM LEČENJU: Zato sam psihički obolela, uzeli su mi PASOŠ!
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OPASNA PO OKOLINU! NADEŽDA NA SPECIJALNOM LEČENJU: Zato sam psihički obolela, uzeli su mi PASOŠ!

Rijaliti -

Nadežda Biljić pobegla je iz "Zadruge" i prolazi kroz pravu životnu dramu. Ipak, nada se da će joj produkcija oprostiti ovaj potez i ističe da bez lekova ne može, te da joj je neophodno da bude okružena ljudima koji je vole. Kako ističe, pasoš joj je i dalje kod njih i priželjkuje razrešenje paklene situacija van suda.

"Psihički sam veoma loše. Pijem lekove za depresiju, anksioznost... Lekar mi je rekao da mi se stanje pogoršalo jer mi u 'Zadruzi' nisu davali dozu koja mi je propisana pred ulazak, već tri puta manju. Zbog toga sam bila agresivna, nervozna, veoma sam se loše osećala. Mogla sam da povredim sebe, ali i druge. Sada sam na specijalnom lečenju i nadam se da ću biti dobro", kaže Nadežda, kojoj je, kako se navodi, lekar naglasio da je najbolje da bude među svojima.

"Ne smem nigde da izlazim. Trenutno samo spavam i jedem. Ne viđam se sa ljudima i ne razgovaram ni sa kim", izjavila je ona.

"Produkcija mi je oprostila bežanje iz prve sezone i na tome joj hvala. Dali su mi još jednu šansu i drugi put sam ušla da taj dug vratim. Nisam u tome uspela jer mi je zdravlje bilo ozbiljno narušeno, smršala sam 10 kilograma... Nedovoljna doza lekova koju su mi davali dovela je do toga da i psihički obolim. Nadam se da će se ova situacija rešiti na obostrano zadovoljstvo i da nećemo morati sudski da se obračunavamo. To je poslednje što u životu želim i što mi treba, ali odluka je na njima. Nadam se da će neko uskoro kontaktirati sa mnom. Moj pasoš je još kod njih", zaključuje ona.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Alo/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track