JEZIVO

GOLUBOVIĆKA I BRENDON OTKRILI SKANDALOZNE DETALJE IZ DOROTEINE PROŠLOSTI! Bilo je svega: Šamarali su je masnim šniclama i kuvanim jajima! (VIDEO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Jelena Golubović potegle su jezivu priču o Dorotei dok je ona sa Majom čistila krevet od đubreta, koje im je Zorica Marković prosula protekle noći po krevetu za kaznu, jer su preglasno razgovarale dok su drugi pokušavali da spavaju.

Giba nije mogao da veruje šta čuje, posebno u momentu kada se Brendon pridružio i "začinio" razgovor svojim komentarima.

"Ja mislim da Dorotea ima ozbiljan poremećaj. Pazi kada se je*eš od dvanaeste, trinaeste godine, kakva da bude ovde? Zamisli ti sa dvadeset budeš sa čovekom od pedeset. Oženjen muškarac, meni su to rekli. To je bio baš veliki skandal. Meni je Brendon rekao da su joj stavljali šargarepu u an*s", rekla je Golubovićka.

"Da li me za*ebavaš? Znam sigurno jednu stvar, imala je devojku godinu i po dana, što ništa nije strašno", dodala je Matora.

"Na tepihu na kolenima. Šamarali su je masnim šniclama i kuvanim jajima. I za to su joj platili. Jako joj je bilo neprijatno kada sam joj rekao to", rekao je Brendon.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track