NADEŽDA HOĆE DA TUŽI LUNU ĐOGANI! Posle obračuna s blogerkom se mučila s povredama, sad rešila DA JOJ VRATI ZA SVE!
Foto: Printscreen

IMA DOKAZE

NADEŽDA HOĆE DA TUŽI LUNU ĐOGANI! Posle obračuna s blogerkom se mučila s povredama, sad rešila DA JOJ VRATI ZA SVE!

Rijaliti -

Nadežda Biljić planira da podnese tužbu protiv svakoga ko ju je vređao, psovao i pretio, pa i protiv Lune Đogani, posebno zbog fizičkog napada nakon kojeg je, kako kaže, imala i podlive. "Luna me je stegla za ruku prilikom svađe, imala sam unutrašnji podliv, to niko nije video jer se pojavio posle dva dana", ističe ona.

foto: Pritnscreen

Prema njenim rečima, mlada blogerka samo glumi žrtvu i sada je vreme da s tim prestane.

"To što je Luna skočila preko obezbeđenja da mi se ku*či i da viče na mene, naravno da ću da joj uzvratim. Ja razumem zašto ona brani brata i ja bih skakala za mog da ga neko napada. Ali da se ona družila sa mojim bratom kao ja sa njenim i gledala ga kao člana porodice, oboje bih uhvatila za ruku i odvela ih u pab i naterala ih da pričaju dok ne reše probleme. Te fore iz 'Zadruge 1' da je ona žrtva, a svi drugi agresivci može da priča mami i tati", kaže Nadežda.

"Konsultovala sam se sa sudijom da vidim šta zakon kaže i podneću tužbu protiv svih koji su me vređali, psovali i koji su mi pretili, pa i protiv Lune. Postoje lepo snimci na Jutjubu, imam dokaze", zaključuje pevačica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja