DONELA ODLUKU

MOSKVA ZGROŽENA JEROM! ZORICA JE ČUVA: Za laži koje je rekao napolju će ga POLOMITI! (VIDEO)

Rijaliti -

Nataša Moskva raskinula je sa Lazarom Jeremićem kada je pokušao da pošalje verenici pismo. Zadrugarka se požalila Zorici Marković, koja takođe nije krila koliko je razočarana doskorašnjim prijateljem.

"Odlučila sam od sinoć da više ne je*em živu silu! Mića mi je rekao da sama donesem sud, kaže da i on piše drugaricama da ih voli, pa su mu to drugarice... On tvrdi da ne treba da ga odbijam od sebe, jer on vodi računa o meni. Ali taj mali čim zine laže", konstatovala je Nataša.

"Za laži koje je rekao biće napolju polomljen, niko ga neće spasti", izjavila je Zorica.

"On je strašno ljubomoran, čak je i zbog Miće besneo. Lepo je moja majka rekla da ti što su ljubomorni uvek nešto rade što ne treba", nadovezala je Nataša.

"Molio je Zlatu da kaže da je on prebogat da bi tebe fascinirao, ali ona nije htela da laže. Uhvaćen je u laži, meni priča jedno, tebi drugo, njoj treće! Nije ta devojka njemu pisala pismo, već on njoj. Ona je stvarno lepa, crna kosa, duge noge. Kad mi je rekao da je ne spominjem, ona se bavi onim i onim, mene je nešto preseklo. Ona njemu svašta kupi, drži ga kao malo vode na dlanu i onda priča da je on psiho", otkrila je Zorica Nataši.

"On se meni smučio", odgovorila je Nataša.

Kurir.rs/Foto: Printscreen Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track